Druk/Branderig gevoel op achterhoofd.

 • #1

  Hallo.

  Ik heb 4 weken terug een ongeluk mee gemaakt waarbij Ik mijn opa heb verloren. Ik heb dan ook gezien hoe het gebeurt is. Vier weken later werd ik wakker met een zware kaak en toen werd ik heel onrustig en kreeg andere klachten zoals tijdelijke druk/branderig gevoel op het achterhoofd waardoor ik me steeds meer druk ga maken en ik ging dan opzoeken wat het kon zijn op het internet maar dat was niet zo duidelijk dus ik ben gister bij mijn huisarts geweest en die zei dat het PTSS(Post-traumatisch stress syndroom).

  Maar op een of andere manier stelt me dat niet echt gerust. Ik ben dan ook bang dat het mischien iets ergs is zoals een Hersen tumor of Kanker. Ik heb ook met me ouders erover gepraat maar die zeggen steeds dat het met het PTTS te maken heeft. Ik geloof dat ook maar toch maar ik me zorgen dat het iets anders is.

  Symptomen die ik had/regelmatig heb:

  - Hoofdpijn (Net alsof een band om je hoofd is)
  - Branderig/Druk gevoel op achterhoofd (Vaak maar niet altijd)
  - Soms pijn aan de slaap
  - Tintelingen in de handen/gezicht/been/voet
  - Snelle hartslag als ik me druk begin te makken
  - Slappe Wangen (Soms)
  - Onnatuurlijk gevoel bij de kaak
  - Onrustigheid
  - Geen eetlust
  - Geen goeie concentratie

  Ik heb ook soms dat ik beelden krijg van het ongeluk of dat Ik bang ben dat er iets gebeurt met mijn familie.

  Ik hoop dat iemand deze symptomen herkennt en me geruststelt
  Groetjes

  P.S: Mijn Huisarts is een van de beste huisarten in mijn omgeving aan werd me dan ook aangeraden.

  Reactie
  #2

  Hallo derek,

  Hoe gaat het nu? Ik heb ongeveer dezelfde klachten na een hersenschudding en heel veel stress die daarmee gepaard ging. Nu 8 maanden geleden. Word minder maar gaat heel langzaam. Slaap je nog goed?

  Hoor graag hoe het nu gaat.

  Gr.

  Yael

  Reactie
  #3

  Hoi derik, ik zag jou bericht voorbij komen. Ik weet het is alweer van een paar jaar geleden maar was toch benieuwd hoe het met je gaat. Ik zelf heb een ook hele heftige periode achter de rug. Met veel spanningen doordat mijn vader heel ziek was. Ik ben tot het laatst bij hem gebleven. Ik kan het niet van mijn eigen afzetten en.pieker veel daarover en krijg steeds terug kerend hyperventilatie en branderig gevoel en vaak hoofdpijn. Zal het bij mij ook een soort van nasleep zijn van al die stress. Mijn vader is afgelopen maart overledenšŸ˜¢en toen is het weer begonnen de klachten ook nekklachten en die andere dingen

  Reactie
  #4

  Hey, sterkte

  Je hebt de symptonen van spanningshoofdpijn.. ik ben zelf ook naar de neuroloog geweest met dezelfde klachten. Enigste wat hij zegt is veel slapen, genoeg rusten, en gezond eten..

  Alleen mijn spanninghoofdpijn is onverklaarbaar en de jouwne ja dat is dat overlijden..

  Reactie
Reageer op: Druk/Branderig gevoel op achterhoofd.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief