Druk/Branderig gevoel op achterhoofd.

  • #1

    Hallo.

    Ik heb 4 weken terug een ongeluk mee gemaakt waarbij Ik mijn opa heb verloren. Ik heb dan ook gezien hoe het gebeurt is. Vier weken later werd ik wakker met een zware kaak en toen werd ik heel onrustig en kreeg andere klachten zoals tijdelijke druk/branderig gevoel op het achterhoofd waardoor ik me steeds meer druk ga maken en ik ging dan opzoeken wat het kon zijn op het internet maar dat was niet zo duidelijk dus ik ben gister bij mijn huisarts geweest en die zei dat het PTSS(Post-traumatisch stress syndroom).

    Maar op een of andere manier stelt me dat niet echt gerust. Ik ben dan ook bang dat het mischien iets ergs is zoals een Hersen tumor of Kanker. Ik heb ook met me ouders erover gepraat maar die zeggen steeds dat het met het PTTS te maken heeft. Ik geloof dat ook maar toch maar ik me zorgen dat het iets anders is.

    Symptomen die ik had/regelmatig heb:

    - Hoofdpijn (Net alsof een band om je hoofd is)
    - Branderig/Druk gevoel op achterhoofd (Vaak maar niet altijd)
    - Soms pijn aan de slaap
    - Tintelingen in de handen/gezicht/been/voet
    - Snelle hartslag als ik me druk begin te makken
    - Slappe Wangen (Soms)
    - Onnatuurlijk gevoel bij de kaak
    - Onrustigheid
    - Geen eetlust
    - Geen goeie concentratie

    Ik heb ook soms dat ik beelden krijg van het ongeluk of dat Ik bang ben dat er iets gebeurt met mijn familie.

    Ik hoop dat iemand deze symptomen herkennt en me geruststelt
    Groetjes

    P.S: Mijn Huisarts is een van de beste huisarten in mijn omgeving aan werd me dan ook aangeraden.

    Reageer
    #2

    Hallo derek,

    Hoe gaat het nu? Ik heb ongeveer dezelfde klachten na een hersenschudding en heel veel stress die daarmee gepaard ging. Nu 8 maanden geleden. Word minder maar gaat heel langzaam. Slaap je nog goed?

    Hoor graag hoe het nu gaat.

    Gr.

    Yael

    Reageer
    #3

    Hoi derik, ik zag jou bericht voorbij komen. Ik weet het is alweer van een paar jaar geleden maar was toch benieuwd hoe het met je gaat. Ik zelf heb een ook hele heftige periode achter de rug. Met veel spanningen doordat mijn vader heel ziek was. Ik ben tot het laatst bij hem gebleven. Ik kan het niet van mijn eigen afzetten en.pieker veel daarover en krijg steeds terug kerend hyperventilatie en branderig gevoel en vaak hoofdpijn. Zal het bij mij ook een soort van nasleep zijn van al die stress. Mijn vader is afgelopen maart overleden?en toen is het weer begonnen de klachten ook nekklachten en die andere dingen

    Reageer
    #4

    Hey, sterkte

    Je hebt de symptonen van spanningshoofdpijn.. ik ben zelf ook naar de neuroloog geweest met dezelfde klachten. Enigste wat hij zegt is veel slapen, genoeg rusten, en gezond eten..

    Alleen mijn spanninghoofdpijn is onverklaarbaar en de jouwne ja dat is dat overlijden..

    Reageer
    #5

    Vanaf 3 weken geleden had ik soort van een aanval gekregen. Koude rillingen net als je 42-graden koorts hebt, snakken naar adem net als hyperventilatie, het lijkt net alsof ik de kracht in mijn benen kwijtraakte, non-stop het gevoel dat je af moet naar de toilet, super misselijk/ het eten komt tot je keel staan wil niet naar beneden zakken blijft omhoog, Een hele aparte branderige hoofdpijn.
    Ik heb al jaren een pijn bij mijn linker borst (dokters zeggen dat het met een geknelde spier) te maken heeft, ik heb ook pijn achter bij mijn nek bij mijn trappezen aan de linker kant.
    Na anderhalve week ging het 3 dagen goed zonder pijn, en nu is het weer begonnen.
    Ambulance broeders zijn bij mij tot 2 keer thuis geweest, op die moment alle testen waren goed. Er is ook bloed af genomen alles was goed geen ontstekingen gevonden Ik ga nu naar de fysiotherapie voor de geknelde spieren maar de pijn blijft nog steeds. Ik moet ook naar de cardioloog voor mijn bloedvaten om te kijken of mijn bloedvaten verstopt zitten of dat er iets met mijn hart zit wat de doctoren denken dat er niks aan de hand mee is.
    Huisarts gaf mij pillen tegen de misselijkheid en oxazepam om rustig te blijven want hun denken dat ik een paniekaanval had/heb. Ik moet ook naar het GGZ om met iemand te praten.

    Mijn vraag is heeft iemand hier ook ervaring mee? kan iemand mij vertellen wat dit is want ik ben teneinde raad.

    Met vriendelijke groet Felix

    Reageer
Reageer op: Druk/Branderig gevoel op achterhoofd.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief