Warm voorhoofd, drukkende pijn op voorhoofd

 • #1

  Goedendag!

  Ik ben Thomas, 16 jaar oud. Ik heb sinds vorige week vrijdag (24 juli) last gekregen van een warm voorhoofd en drukkende pijn (op mijn voorhoofd en bij mijn wenkbrouwen). Ook voelde ik me ook erg misselijk voor 2 - 3 uurtjes. De dag daarna heb ik de hele dag last gehad van mijn voorhoofd en warmte aanvallen. In de avond voelde ik me iets beter, tot het avondeten. Ik was op weg naar huis met de auto toen ik me plots misselijk, draaierig en zweterig voelde. Toen ik thuis aankwam hielp liggen in de sofa enorm (1 keer moeten overgeven). We zijn ondertussen een weekje verder en voel me redelijk goed.

  Waarom ik dit nog typ is omdat ik in de avond nog altijd last heb van drukkende pijn op mijn voorhoofd, warm voorhoofd en warmteaanvallen heb voor 5-20 minuten. Ik heb geen enkel idee hoe dit komt.

  Wel nog goed om te weten: Ik ben al eerder naar de huisarts geweest voor mijn neus aangezien ik al 7 maanden last heb van een licht verstopte neus. Ik kreeg toen neusspray omdat de huisarts een vermoedde had dat ik chronisch sinusitis heb. Al deze klachten begonnen 1 dag nadat ik gestopt ben met het gebruiken van de neusspray.

  Iemand een idee?

  ( Als het eind volgende week nog altijd niet over is, ga ik naar de huisarts. )

  Reageer
  #2

  Moeilijk om daar zo iets over te zeggen.

  Reageer
Reageer op: Warm voorhoofd, drukkende pijn op voorhoofd
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief