Hoofd- en nekpijn

 • #1

  Beste mensen,

  Ik ben een week geleden een paar dagen naar zee geweest. Toen ik daarvan thuis kwam, was ik meteen uitgeteld. Had geen fut meer, hoofdpijn, duizeligheid, erg veel spierpijn. Ik ben de dag daarna gewoon gaan werken, maar dat ging niet goed. De dag daarna (dinsdag) naar de huisarts geweest, en die hield het bij een virus, wat vanzelf over zou gaan, binnen een paar dagen tot een week.

  Dus ik maar afgewacht, ondertussen al 5 dagen bijna niet geslapen terwijl ik hartstikke moe ben. Nu zijn de meeste symptomen die ik had wel weg, maar ik heb nu echt verschrikkelijke pijn in m'n nek, al zeker een dag of 3. Als ik opsta dan draait alles voor mijn ogen, en heb continu zware hoofdpijn.

  Ik heb dit nog nooit meegemaakt, het voelt allemaal heel zwaar en heftig. En ik heb zelf het gevoel dat de pijn in m'n nek en hoofd niet minder wordt.

  Misschien wel handig om wat details erbij te vermelden; Ik heb dus 2 dagen aan zee gezeten, met weinig kleren aan in de felle zon. Na de 2e dag ben ik naar huis gereden met de airco in de auto aan. Ik had al gehoord dat dat er ook iets mee te maken kan hebben, maar ik kan me moeilijk voorstellen dat mijn lichaam daar zo heftig op reageerd, want ik heb hier normaal geen last van, ook niet bij gebruik van airco.

  Ik heb met de huisarts afgesproken dat ik woensdag terug moest komen als het niet over was. Misschien is hier iemand die hier ervaring mee heeft? Ik begin me namelijk behoorlijk zorgen te maken....

  Bedankt!

  Reageer
  #2

  je bent niet erg handig bezig geweest, dat was vragen om problemen.
  Ik dacht eerst even aan een zonnensteek, verbaas mij altijd weer over mensen die zomaar in de felle zon blijven zitten.
  Misschien is de airco schuldig , je hebt het gewoon flink te pakken en een behoorlijk risico genomen. Voortaan maar iets voorzichtiger zijn. Geen koorts???
  Sterkte Brenda

  Reageer
  #3

  hallo ik heb erge pijn in me nek en hals en heb er koorts bij

  Reageer
  #4

  Hallo, ik heb zins 2 dagen vreselijke pijn aan de rechter kant van mijn nek, geen hoofdpijn, kan wel mijn hoofd draaien zonder al te veel pijn, maar gewoon zo pijnlijk dat ik er niet kan van slapen. Althans hele korte slaapjes. Ik ben bang dat er iets goed mis is ... wat nu?

  Reageer
  #5

  Hoi,

  Als je denkt dat er iets goed mis is, moet je niet midden in de nacht op een forum op antwoord wachten, maar 112 of de huisartsenpost bellen.

  Beterschap

  Reageer
  #6

  Daar moet je dan mee naar de huisarts of een fysiotherapeut gaan

  Reageer
Reageer op: Hoofd- en nekpijn
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief