Zijn dit MS klachten?

 • #1

  Hallo allemaal,

  Ik heb even een vraag. Ik heb op internet al zitten zoeken, maar ik krijg niet echt een duidelijk antwoord. De laatste tijd heb ik rare klachten en ik hoop dat iemand mij kan helpen. ik blok het antwoord “ga naar de huisarts” want ik wil eerst weten of ik mij niet gewoon druk maak om niks.

  De eerste klacht die ik heb heb ik sinds mijn 17e. Branderige huid overal op het lichaam. Dit is alleen zo als iemand mij bijvoorbeeld vastpakt of ik mezelf krab of afdroog na het douche. Ook is het periodes afwezig of heb ik er weinig last van. Maar dus overal op de huid.

  Daarnaast had ik laatst ( wel een tijdje geleden, 2-3 maanden) een aanval waar het leek alsof mijn ribben in elkaar werden gedrukt, maar daarvoor had ik al steken in mijn keel bij het ademen en dat ging steeds moeizamer.

  Ook zie ik sliertjes, vlekjes en flitsjes in mijn ogen en kan ik zonlicht moeilijk verdragen.

  Ik hoop dat iemand mij informatie kan geven

  Alvast bedankt!

  Reageer
  #2

  Heb je veel last van angst,stress of spanningen?
  Het zijn in ieder geval geen MS klachten

  Reageer
  #3

  Dankje voor je antwoord.

  Ja, ik denk alle drie helaas. Al vanaf mijn 11e last van paniekaanvallen en heb ADD. Vaak luk het niet om angst de kop in te drukken. Normaal heb ik het wel in de gaten als angstige gedachten mij leiden, maar deze keer ontstonden de klachten tijdens mijn normale bezigheden. Dus dan komt de visuele cirkel weer denk ik dan…

  Reageer
  #4

  Het zijn in ieder geval typische klachten voor angsten en spanningen

  Reageer
Reageer op: Zijn dit MS klachten?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief