Klachten vriendin.

  • #1

    Goedemorgen,

     

    Er staat een afspraak ingepland voor mijn vriendin bij de neuroloog aankomende vrijdag, en toch duurt me dit te lang.
    2 weken geleden zijn wij in het weekend voor de zekerheid naar de huisartsenpost geweest; een oog dat nu al enkele tijd vervelend trilde bij d’r heeft nu ook een rare waas eroverheen en ze kan ‘m niet of nauwelijks scherpstellen. Daarnaast ook enorm energieloos en constant moe.
    Uiteindelijk (gelukkig)geen schade aan het oog waargenomen maar wel advies gekregen de huisarts te contacten om door oogarts te laten bekijken.
    Afspraak en vervolgafspraak gehad in 1 week, testen gedaan maar door trillende oog niet goed waar te nemen. MRI geadviseerd, echter mag oogarts dit niet in gang zetten maar moet neuroloog dit doen. Dit zal hij dus a.s. vrijdag moeten bekijken en MRI inplannen.

    inmiddels waren er ook tintelende vingers onstaan aan 1 hand. En sinds vrijdag ook haar andere hand en een voet gevoelig en tintelen.

    Met drie jonge kinderen beginnen we dit, zonder het elkaar te zeggen, toch wat spannend te vinden.

    ik zou graag de stap van gezien worden door neuroloog overslaan en right away door de MRI heen. Hoe eerder hoe beter lijkt me?

    iemand bekend met zulke klachten?

    Reageer
    #2

    bij toenemende klachten en te veel ongerustheid zou ik de hap bellen.

    Maar kan ook vitaminetekort zijn natuurlijk.

    Reageer
    #3

    Ik zou niet direct van het ergste uit gaan. Veel gezondheidsproblemen hebben te maken met voedingspatroon, ongezonde darmflora, tekorten aan voedingsstoffen, verstoorde hormoonhuishouding. Een orthomoleculair therapeut of kinesioloog zou je verder kunnen adviseren hier over.

    Denk ook aan de invloed van electromagnetische velden, zoals wifi, smartphone, electrische wekker en electrisch fornuis. Denk in dit verband ook het belang van aarden, zoals in een houten bed en matras zonder metalen erin.

    Eventueel medicijngebruik, waaronder ook de pil, zorgt voor verlies van vitaminen en mineralen. Hormonale anticonceptie ontregelt daarnaast je eigen hormoonhuishouding. Zo bevordert de anticonceptiepil een toestand van oestrogeendominantie.

    MRI zorgt voor een belastend, lichaamsvreemd electromagnetisch veld, wat juist een nadelig effect heeft op je algehele gezondheid.

    Reageer
Reageer op: Klachten vriendin.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief