Klachten

  • #1

    Ik ben sinds een paar weken duizelig (een onwerkelijk gevoel)

    De laatste weken heb ik er aanvallen bij gekregen:
    Mijn hoofd en maar 1 been beginnen te trillen. Verder wordt ik er nog duizeliger van en krijg soms enorme drukkende hoofdpijn.

    Overdag ben ik erg moe terwijl ik 12 uur per dag slaap (meer als normaal), en mijn eetlust is sterk afgenomen.

    Op neurologisch gebied was niks te vinden. Weet iemand wat ik heb?

    Reageer
    #2

    Is er reden aan een psychische aandoening te denken: stress, psychotrauma. het is belangrijk hierover eerlijk tegen jezelf te zijn.
    Symptomen van psychische aandoeningen als depressie, Ptss e.a. kunnen hierop gelijken aangezien een neurologische oorzaak uitgesloten is. Overweeg ook hyperventilatie en angststoornis.

    Reageer
    #3

    Vergeten: Burn-out

    Een van de meest herkenbare symptomen van een burnout is emotionele uitputting en het verlies van energie. Er is sprake van een afgevlakt gevoelsleven en er kan geen plezier meer beleefd worden aan de dagelijkse leuke dingen. Daarnaast is er sprake van een toenemende afstandelijkheid ten opzichte van het werk. Dit kan zich onder andere uiten in een negatieve houding met negatieve uitlatingen. Ook het denkvermogen verandert, zo kan er besluiteloosheid optreden, maar ook vergeetachtigheid en concentratieproblemen kunnen de kop opsteken.

    Reageer
    #4

    is er trouwens bloedonderzoek gedaan, anaemie ligt namelijk wel heel erg voor de hand.

    Reageer
Reageer op: Klachten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief