Klachten

 • #1

  Goeiemorgen, Ik heb veel last van angst en stress door hypochondrie. Ik heb de laatste tijd weer van alles en nog wat. Hier even een kort rijtje: Raar, licht , flauw en duizelig gevoel in hoofd. Veel vergeetachtigheid. Soms moeite met praten ( niet goed uit men woorden ). Soms een gek gevoel tijdens het lopen en spierverzwakking. Ook heb ik een aantal keer dag best hevige pijn rondom mijn hart en borst. De pijn uit zich door steken en duurt meestal een uurtje. Ook ben ik opeens men smaak en reuk verloren, gisteravond tijdens het eten verdween het opeens totaal, en ja ik ben wat snotterig maar toch schrik ik er wel van. Ik heb regelmatig ook zomaar een beweging in men lichaam ( vooral met hoofd en benen ) en soms ook dat ik opeens zomaar eventjes vooruit staar en niks meer reageer. Ik maak me zorgen over men gezondheid met name in mijn hersenen, terwijl ik zelf nog maar 17 ben.

  Reageer
  #2

  Bij snotterig en smaakverlies zou ik eerst eens een Corona test doen....

  Reageer
  #3

  Ik heb een test gedaan, deze was negatief:)

  Reageer
  #4

  Je klachten lijken toch heel erg stress/angst en hyperventilatie gerelateerd te zijn. Ga naar de huisarts en vraag om professionele hulp

  Reageer
  #5

  Hoi John, Bedankt voor je reactie! Ik zit er wel voor in therapie maar moet wel zeggen dat het nog niet echt helpt. Ik zal dit aangeven. Dank!

  Reageer
  #6

  Therapie kan wel even duren voordat je daar verbetering van gaat krijgen. Dat is uiteraard vervelend, maar helaas niet anders.

  Reageer
  #7

  En zo is het helaas! Ik doe men best😊

  Reageer
  #8

  Denk je aan de rol van voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen? Veel mensen eten bijvoorbeeld veel teveel snelle koolhydraten en allerlei bewerkte producten. Zou altijd etiketten lezen. Realiseer je dat bijvoorbeeld frisdrank funest is voor je gezondheid en dat in veel producten allerlei kunstmatigs zit? Een orthomoleculair therapeut zou je verder kunnen adviseren. Wat geur en smaak betreft is onder andere zink belangrijk.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik zal er zeker ook mee rekening houden. Voordeel: zonder smaak en geur kan je alles eten;)

  Reageer
Reageer op: Klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief