vage klachten zonder reden en niet door stress

  • #1

    hallo allemaal,

    ik ben 19 jaar en ik heb sinds ongeveer een week heb ik hele vage klachten. ik heb last van.

    het gevoel van griep of koorts zonder koorts of griep klachten. hele slappe en zwakke benen vooral mijn linker been. een raar gevoel in mijn hoofd, heel zweverig en afwezig een soort dronken gevoel. ook had ik een aantal dagen geleden een soort rare aanval waarbij ik ineens begon te beven en te shaken daarvoor werd ik heel draaierig (mijn vriend en ik hebben de huisartsen post gebeld maar die dacht niet dat het iets ergs was). ook zweet ik veel en ben ik heel moe, heb een hele droge mond. ik heb een soort druk links boven op 1 plek op of in mijn hoofd. heel vaak heb ik ook trillende benen en handen. en gisteren had ik een heel zwaar en moeilijk te bewegen linker been ineens. ik ben ook afgevallen zonder reden waar ik heel bang van word omdat dat een symptoom kan zijn van kanker. mijn bloed was goed en ik ben weer langs de dokter geweest en ik moet over een aantal weken naar een internist. heeft iemand een idee wat het zou kunnen zijn? vooral het rare afwezige gevoel in mijn hoofd vind ik gek en mijn benen en gewichtsverlies. ik ben heel erg bang dat het kanker is of een hersentumor vanwege dat plekje op mijn hoofd. (ik heb verder totaal geen stress of spanning dus dat is het zeker niet) verder eet ik goed en drink ik goed en slaap ik ook goed.

    kan iemand mij helpen of heeft een idee wat het zou kunnen zijn?

    groetjes

    Reageer
    #2

    Ga naar de huisarts met de klachten en laat eens een bloedonderzoek doen.
    Doe ook eens de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/hyperventilatietest/

    Reageer
    #3

    ik ben daar heen geweest en mijn bloed was goed en ik ben door verwezen naar een internist maar daar kan ik pas over een aantal weken heen daarom wilde ik graag weten of iemand een idee had

    Reageer
    #4

    Heb je de test ook gedaan?

    Reageer
    #5

    ja, mijn score was 67 maar ik snap niet waar dat vandaan komt. wat zijn lichamelijke oorzaken hiervan zoals een tekort aan iets? het is ook zo dat ik dit allemaal wat ik beschreef constant voel en niet soms of even. dus chronisch, wat zou een lichamelijke oorzaak kunnen zijn?

    Reageer
    #6

    Stress/angst en spanningen zijn toch de meest voor de hand liggende oorzaken. Daarnaast dan longklachten/ademhalingsklachten.
    Doe ook eens de test op:
    https://www.dokter.nl/zelftesten/angststoornistest/

    Reageer
    #7

    ik heb nergens stress of spanning van dus dat kan het echt niet zijn.

    Reageer
    #8

    PS
    Longproblemen en ademhalingsproblemen zou je natuurlijk zelf heel goed moeten opmerken. Dat veroorzaakt dan benauwdheid.
    Niks speciaals gebeurd voordat de klachten ontstonden?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Het lijkt er met de score toch echt op dat je hyperventilatie hebt. Bespreek het in ieder geval met je huisarts

    Reageer
    #10

    nee er is niks gebeurt, daarom denk ik dan zelf dat die chronische hyperventilatie een lichamelijke oorzaak heeft als in een stofje tekort of zoiets

    Reageer
    #11

    Duizeligheid kan soms ook een oorzaak zijn. Maar dat zou dan onderzocht moeten worden

    Reageer
    #12

    @anoniem

    Als de huisarts alles heeft uitgesloten dan moet je kijken naar een andere mogelijke oorzaak. Neem eens een kijkje op sosstraling.nl en bekijk de klachten eens. Op nummer 1 staan dan ook de "vage klachten"  klachten die je niet echt kunt thuisbrengen.

    Of het een geruststelling is voor je weet ik niet, maar er zijn letterlijk honderdduizenden alleen al in Nederland die hier klachten door ondervinden, sommige wat meer anderen wat minder erg. Het komt er op neer dat de overbelasting van all de aanwezige draadloze communicatie velden je lichaam "overgevoelig"  heeft gemaakt en je daar nu klachten van krijgt. Het is dan natuurlijk belangrijk om zo veel mogelijk draadloze apparaten, smartphones, wifi-routers, slimme meters, laptops, tablets, zo min mogelijk te gebruiken wanneer deze draadloos zijn verbonden. Met een kabel is er geen blootstelling dus dat is altijd een hele goede oplossing om het te verminderen.

    In de facebook groep "Straling en zo.."  ga je heel veel lotgenoten treffen, waaronder ikzelf en nog vele anderen. Het is aan ons allen om genoeg informatie te verzamelen om Gemeenten en overheid, burgers en medici te informeren over deze te hoge blootstelling waar wij ons allemaal in begeven en dat het echt klachten kan geven wanneer het lichaam overbelast is, en na een langere tijd van blootstelling zelfs erger kan worden. Er zijn al landen die hun burgers informeren en waarschuwen om blootstelling zo veel mogelijk te vermijden. Bekijk  "Wireless wake up call"  eens op Youtube. Er wordt een heleboel duidelijk.

    Reageer
    #13

    @danny

    dankjewel, daar had ik nooit aan gedacht. ik ben ook heel vaak ziek of niet lekker voor een aantal dagen maar zonder koorts enzo. ik weet nooit waarom maar dit zou het nog wel eens kunnen zijn, dan ben ik 2 of 3 weken weer beter of heb ik af en toe iets en dan ben ik weer niet lekker. ik weet niet of dit ook iets met je benen kan doen? het gevoel in mijn hoofd vind ik ook moeilijk te beschrijven maar misschien dat dit ermee te maken heeft

    Reageer
    #14

    @danny

    ook ben ik af gevallen zonder reden maar ik weet niet of dat er iets mee te maken kan hebben

    Reageer
    #15

    @anoniem

    Het heeft impact of heel veel dingen in je lichaam en ontregelt dan ook een boel processen. Catootje heeft heel veel verstand van voeding en andere dingen, bijv. tekorten en je lichaam daardoor wat "bestendiger" wordt voor al die velden die je huis binnenkomen en wat je zelf gebruikt.

    Heb je op sosstraling.nl gekeken? Wat heb je zelf allemaal in huis wat draadloos verbonden is. Laptop, Tablet, Smartphone natuurlijk, Wifi-router, Slimme meter? Tv kastje waar er vaak 2,45 en 5ghz wifi's van aan staan(ook al hoeft dat niet), andere "slimme"  apparaten zoals de thermostaat of een deurbel, rookmelder, het kunnen tegenwoordig veel dingen zijn alleen al in je eigen huis.

     

    Laat dit je niet allemaal ontmoedigen, je moet jezelf gewoon een beetje inlezen en proberen dingen uit te zetten 's nachts en kijken of je je wat beter voelt na een paar weken. Het lichaam is nu even overbelast en je moet het wat rust geven om zichzelf te herstellen. Ook goede voeding en tekorten kunnen je hierbij veel helpen. Ook afscherming van bijvoorbeeld buren, mocht je die hebben, zal gaan helpen. Ik gebruik zelf een groot doek waar metaalvezels in zitten die de binnenkomende "straling" dempt. Het wordt een zoektocht en uitproberen waardoor je je geleidelijk beter zult gaan voelen. Niks doen maakt de situatie alleen maar erger. Want het gaat niet weg uit zichzelf.

    En als je het nog niet hebt bekeken op youtube "Wireless wake-up Call", houd je sterk, je bent echt niet alleen. Kijk ook even op https://www.stichtingehs.nl/ voor meer informatie. En je kunt mij altijd bereiken hier mocht je dingen willen weten of gewoon je ei kwijt willen.

    Reageer
Reageer op: vage klachten zonder reden en niet door stress


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief