Ik wil dood

 • #1

  Hallo, sorry mensen. Ik kan deze pijn niet meer aan. Ik heb voortdurend branderig gevoel. Het lijkt alsof ik in brand sta. Ben al naar een neuroloog geweest, maar buiten een paar reflex testen heeft hij me naar huis gestuurd.  Branderig gevoel is overal, maar vooral in de benen. Soms word ik snachts wakker staan zowel mijn benen als rug in brand. Ben getest op b12, diabetis, ziekte van lyme Niets uitgekomen.. ik word gewoon gek.

  Reageer
  #2

  @Bella mi Mogelijk is je lichaam overgevoelig voor de hoogfrequente electro-magnetische velden waarmee draadloze apparaten communiceren. Het kan zijn dat jij bij een zendmast in de buurt woont of dat deze op jouw huis gericht staat. Het zou ook kunnen dat er een buurman of vrouw vaak achter een computer of laptop zit en deze draadloos is verbonden waarbij jou lichaam deze klachten ervaart.

  Kijk eens op Sosstraling.nl en ga dan naar gezondheidsklachten.  Er zijn materialen die deze straling dempen en de klachten kunnen verminderen. Naar schatting zijn er 500.000 mensen die hier last van ondervinden. Hoe lang heb je deze klachten al? Is het van de ene op andere dag begonnen? Gebruik je zelf veel een Laptop of computer draadloos? Hoop wat van je te horen.

  Reageer
Reageer op: Ik wil dood
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief