Leeg gevoel in hoofd

  • #1

    Waarom kan ik conversaties niet meer begrijpen en kan ik niet beginnen te redeneren wanneer er iets wordt gezegd in een gesprek terwijl ik naar het niets staar? Waarom voelt het alsof ik wolken klim? verder geheugenklachten, concentratieverlies.

    niet alleen voelt dit vernederend achterna, maar het stoort ook alledaagse dingen.

    Ik heb geen medicatie of dingen die dit zouden kunnen uitlokken.

    Een recente reeks van situaties die uitbundige stress veroorzaakten een paar maanden geleden zijn de eerste linkers die ik kan bedenken.

    Reageer
    #2

    Ik heb alles geprobeerd (zonder medicatie) maar psychiaters staan voor raadsel, de klachten die vooral neurologisch zijn lijken niet over te gaan.

    Reageer
    #3

    Stress en spanningen kan dat wel veroorzaken

    Reageer
    #4
    Reageer
    #5

    De stress is momenteel over, hoe het nu is, zal ik ongewenste situaties automatisch gaan tolereren(onderscheid niet weten) omdat mijn symptomen het toe laten.. Ik vermoed dat er schade is aan de hersenen. Wat zijn mogelijkheden/medicatie zodat ik toch helder gesprekken kan volgen zonder in een zwart gat te vallen?

    Reageer
    #6

    De stress kan wel over zijn, maar de gevolgen kunnen nog wel wat aanhouden. Je krijgt zo snel geen schade aan de hersenen.
    Therapie kan een mogelijkheid zijn. Medicatie is daar niet voor

    Reageer
Reageer op: Leeg gevoel in hoofd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief