wat kan het zijn?

 • #1

  sinds ong. 2 weken is mijn hartslag sneller..heb ook een drukker/onrustiger gevoel in mijn lichaam. heb afgelopen 2 wken ook niet opperbeste nachten gehad, schrok steeds na 1.5 uur ong. wakker en was mijn hartslag natuurlijk drukker..heb nu betablokkers en hij is nu aardig wat rustiger,maar nog niet rustig genoeg en heb een hogere dosis gehad.(had 0,5 tablet van 2.5 mg per dag) nu dus 1 van 2.5 mg. maar ik wil weten wat ik heb..denk dat het met de spanningen en stress te maken heeft die ik heb gehad en ja heb ook wat last van hyperventilatie inwendig laat ik het zo zeggen..hebben jullie een idee? wil er gewoon vanaf en verder ..

  Reageer
  #2

  De arts die je de medicijnen heeft voorgeschreven moet je ook kunnen vertellen waarom!!
  Al gokjes die je op deze site te horen kunt krijgen zijn van leken, het hoeft dus niet ens te kloppen!!!!!!!!!
  ik raad je aan het aan je arts te vragen.
  Succes

  Reageer
  #3

  hij heeft me wel voor apktje naar cardioloog gestuurd...ik ben nogal n angsthaasje..maar als hij het ernstiger vond had hij me al eerder gestuurd..maar zoek mensen die dit herkennen?

  Reageer
  #4

  onderzoek cardioloog afwachten, inderdaad alles wat we er zo opzeggen is gissen.
  Stress , Hyperventilatie geven ook dezelfde klachten, maar ook een te snel werkende schildklier!
  Is het bloed nagekeken?
  Sterkte Brenda

  Reageer
  #5

  ja bloed is nagekeken..was helemaal in orde..bloeddruk was vandaag ook ok..ik heb wel 1.5 jaar veel spanningen/stress gehad..en ik kan me ook goed druk maken..nu ook omdat je geen zekerheid hebt wat je hebt..kan makkelijk piekeren..

  hoop dat jullie jezelf hierin kunnen herkennen en de klachten,want als ik iets niet fijn vind en velen van jullie waarschijnlijk ook niet als je klachtjes met je hartritme hebt..

  hoop dat het snel 31 maart is en ik naar de cardioloog mag..ben deze onzekerheid zat.
  al moet ik zeggen dat sinds ik die betablokkers slik..mijn hartritme goed rustiger is geworden alleen nog niet genoeg volgens de dokter..

  Reageer
  #6

  ben vanmorgen naar cardioloog geweest,hartfilmpje gemaakt,cardiologe nog geluisterd en mijn hart blijkt in orde te zijn! geen afwijkingen...dus het zal welcombinatie stress en hyperventilatie zijn! ik sprak over n niet al te beste conditie en toen zei ze dat we nog wel n fietstest en echo gaan doen,maar geen haast had. want in principe hoefde er volgens haar geen vervolg behandeling of test gedaan te worden! dus in dat opzicht ben ik gezond verklaard!!

  wist t wel,maar ja t van een cardioloog bevestigd horen,geeft toch nog een zwart op wit bevestiging

  Reageer
Reageer op: wat kan het zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief