pijn en branden gevoel borst

 • #1

  Hoi John,

  Ik kon mijn andere topic niet meer vinden. Ik wil even wat bespreken/delen.
  Ik heb al sinds vanochtend een pijnlijk soms knellend gevoel in mijn linkerborst en vaak ook een brandendgevoel in mijn borst en borstbeen. Deze klachten had ik natuurlijk ook een tijd geleden heel lang achter elkaar alleen is het nu een tijdje weggeweest. Ik merk ook dat ik soms licht transpireer Nu heb ik mezelf op mijn hartslag al heel lang niet gecontroleerd en heb ik dat vanavond wel een aantal keer gedaan. Ik merkte tijdens een van de metingen dat ik een weer een pijnlijk gevoel kreeg en zag tijdens het meten dat ik een overslag had. Dus ipv achter elkaar kloppen klopte mijn hart een seconde niet deze slog hij over.

  Nu heb ik me nog een aantal keer gemeten en zie nu iedere keer een of twee overslagen in een minuut. Deze overslagen had ik soms wel bij andere metingen maar dat was niet iedere meting en nu wel.

  Ik ben nog steeds niet naar de huisarts geweest en merk dat gezien ik nu al 12 uur deze klachten aan een stuk heb ik toch wel iets zenuwachtiger wordt.

  Reageer
  #2

  En waarom ga je dan niet naar de huisarts? was eerder toch ook al aangegeven

  Reageer
  #3

  Ik mag van mijn psycholoog eigenlijk geen hulp meer zoeken. Daarom stel ik het ook uit.

  Reageer
  #4

  Over de klachten hebben we het in het andere topic ook al gehad. Het zullen nog steeds dezelfde klachten/oorzaken zijn

  Reageer
  #5

  Ik ben op me werk nog gaan fietsen op een hometrainer paar minuten en dat ging goed.

  Reageer
  #6

  Je bedoeld over het zullen dezelfde klachten zijn, dat het niet me hart is.

  Reageer
  #7

   Ik merkte tijdens een van de metingen dat ik een weer een pijnlijk gevoel kreeg en zag tijdens het meten dat ik een overslag had. Dus ipv achter elkaar kloppen klopte mijn hart een seconde niet deze slog hij over.

  Dit zijn dus klachten die je zelf veroorzaakt door angst en spanningen. Angst en spanningen dus dat je weer iets zou zien wat "niet goed" zou zijn.

  Reageer
  #8

  Het is niet je hart!

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Maar ik kan toch niet pijn in mijn borst en tegelijkertijd een overslag in scene zetten

  Reageer
  #10

  Dat "zet je ook niet in scene" maar het ontstaat wel. En dan is nog maar de vraag of dat wat je voelt ook daadwerkelijk een overslag is

  Reageer
  #11

  Ik begrijp wat je zegt: "De pijn kan toevallig tegelijk met de overslag zijn en dat wil niet zeggen. Dat dit de  pijn is van de overslag.

  dan blijf ik ook nog dat schurende/branden pijn houden wat komt en gaat. Het was een tijdje rustig was super blij dacht echt een doorbraak te hebben en was gelukkig. Nu voel ik me enorm rot en wil dat dit weg gaat.

  Reageer
  #12

  Er is dan iets aan voorafgegaan? spanningen of stress ergens over?

  Reageer
  #13

  5 dagen geleden heb ik iets stoms gedaan. Ik was met mijn dochter in Monkeytown (binnen speeltuin). Ik had al een paar maanden het idee dat ik geen koffie meer kon drinken vanwege de cafeïne die erin zit. Ik had het gevoel dat ik daardoor hartklachen kon krijgen.

  Nu had ik trek in een lekkere capuchino en deze had ik in een opwelling besteld omdat ik dacht dat ik dit wel aan kon. Ik merkte dat ik na het drinken van de koffie mij niet meer lekker voelde en last kreeg van mijn harstreek voelde me hart kloppen. en sinds dien merk ik dat ik steeds meer last heb van mijn linkerborst/hartstreek.

  Terwijl ik hier niet bewust mee bezig ben. Maar nu wordt ik gedwongen door de pijn om hier constant mee bezig te zijn.

  Ik probeer ook echt geen hulp te zoeken alleen net als nu wordt ik gewoon te onzeker.

  Reageer
  #14

  Ik heb mezelf gezegd nooit geen koffie meer te drinken.

  Reageer
  #15

  Het zal dan toch eerder je maag zijn geweest die opspeelde na de cappuccino

  Reageer
Reageer op: pijn en branden gevoel borst
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief