Wat kunnen deze klachten zijn?

 • #1

  Ik heb al sinds zomer last van een lichte druk op mijn borst en soms hyperventileer ik waardoor ik het gevoel heb alsof ik dood ga.

  Ik ben toen naar de ziekenhuis gegaan en daar heb ik een hartecho laten doen en een hartfilmpje, en op beide was er niks te zien en mijn hart was gewoon prima.

  Ik heb nu nog steeds een lichte druk op mijn borst en boven in mijn rug doet ook pijn. Ik denk dat dit komt door mijn verkeerde zithouding want ik werk thuis achter de computer. Dus misschien dat een verkeerde houding mij die klachten geeft.

  Sinds een paar dagen heb ik ook last van mijn linker onderbeen gewoon uit het niets, ik kan nog wel alles doen maar het is gewoon een soort van druk op mijn been.

  Iemand enige idee wat het kan zijn?

  Ik ben 1.81 cm en weeg 96kg misschien kan het ook daar aan liggen.

  Reageer
  #2

  Je hyperventileert! En je overgewicht zou daarmee te maken kunnen hebben

  Reageer
  #3

  En een zeurend ongemakkelijk gevoel in de linkerborst streek. Wat zou daarvan de oorzaak kunnen zijn wetende dat het hart in orde is.

  Reageer
  #4

  Het lijkt mij niet dat ik elke dag wanneer ik lig opeens begin te hyperventileren en deze druk op m'n borst die heel licht is en niet pijnlijk is heb ik de hele dag, dat is echt gewoon hyperventilatie?

  Reageer
  #5

  Ja dat vind ik dus raar, mijn hart is in orde dat is gebleken na onderzoeken, maar wat kan het anders zijn? Misschien mijn verkeerde houding of dat ik met mijn borst adem

  Reageer
  #6

  Ik heb precies hetzelfde probleem. Zeer lichte pijn. Eerder zeurend. Heb ook een verkeerde houding. Hyperventilatie heb ik ooit gehad, maar door middel van ademoefeningen gebeurt het niet meer. En toch die zeurende pijn in de linker borststreek.

  Reageer
  #7

  Ja raar, wellicht komt het door de verkeerde houding

  Reageer
  #9

  "En een zeurend ongemakkelijk gevoel in de linkerborst streek. Wat zou daarvan de oorzaak kunnen zijn wetende dat het hart in orde is." Hyperventileren dus en stress/spanningen/angsten

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Wat kunnen deze klachten zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief