hart probleem?

 • #1

  Ik ben op 2/7 naar dokter geweest voor voorschriften voor mijn bloeddruk en hart (ligt aan de stress). Toen was er niks speciaal.

  maandag en dinsdag 5/7 en 6/7 heb ik nog al zware inspanningen  (dozen met boeken sleuren) gedaan. ik heb ook al ramen gekuist etc. Sinds maandag bij 12/7 heb weer last van mijn geknelde zenuw (volgens vroegere huisarts), ik heb soms ook steken in mijn borst aan de tepel, onder mijn linker borst als ik op die rib druk voel ik pijn en ook boven mijn linker borst heb ik een plaats waar het pijn doet als ik druk. Soms heb ik ook pijn onder mijn oksel en arm. Drukkende pijn is het niet, voel soms pijn als ik onder de douche sta (aan de bovenkant - is 19cm ver van mijn tepel). Dus ik heb zelf cursus EHBO gedaan, dus ik vind het nogal ver liggen van mijn hart.

  Ik heb er soms nog last van gehad maar, dan gaat het weer weg. Misschien een beetje stress voor de nakende reis met corona. Wat denken jullie? Terug naar dokter voor vertrek?

  Reageer
  #2

  ik heb soms ook steken in mijn borst aan de tepel, onder mijn linker borst als ik op die rib druk voel ik pijn en ook boven mijn linker borst heb ik een plaats waar het pijn doet als ik druk. Het lijkt er dan toch op dast het een kwestie van spieren overbelast zijn en wellicht stress

  Reageer
  #3

  als je er bezorgd over blijft ga je gewoon nog even naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: hart probleem?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief