Hoge hartslag gedurende dag zonder echte inspanning

 • #1
  • een hartslag van rond de 120 met boodschappen doen is niet ongewoon...

   

  ik ben in januari geopereerd, een anti reflux operatie en na de operatie was ik alleen al met omdraaien buiten adem. Heel snel benauwd en hijgen bij een stukje lopen of iets dergelijks. Logisch, want was in herstel. Nu inmiddels 7 weken later heb ik nu 1,5 week een Fitbit. Super handig want je houd je activiteiten en hartslag enzo bij. Ik ben nog steeds in herstel, ging allemaal wat moeizamer en ik probeer mijn rust wel te pakken...

   

  nou is het zo dat vanaf het moment eigenlijk dat ik opsta en mijn dagelijkse routine oppak, ik tot dat ik op de bank lig in de avond, ik echt een hoge hartslag heb. Ik heb het idee dat het nog steeds met de pijn en stress te maken kan hebben en vermoeidheid. Heb nou afgelopen nacht voor het eerst in lange tijd eens 8,5 uur geslapen, was echt gesloopt... en toch voel ik mij niet heel veel fitter...

   

  voor een idee, ik werk momenteel nog nie, sport ook niet en ik fiets ook niet. Ik sta op, ontbijt, ruim op, ga boodschappen doen, auto wassen met hoge druk, rij wat rond, ruim weer op, koken, eten en dan tv kijken en slapen. Probeer wel een beetje mezelf bezig te houden maar na bijv boodschappen doen moet ik al bijkomen. Heel frustrerend.

   

  Afspraak staat sowieso al voor huisarts voor volgende week, ik voel me sowieso al niet fit, last van mijn stoelgang, moe, vergeetachtig en traag zo nu en dan. Ik slik dagelijks voor de pijn nog paracetamol. Tot vorige week was dit 5000mg per dag maar na gesprek met arts per direct naar 3000mg max per dag verlaagd.

   

  Bijgevoegd vandaag van Fitbit. Ik heb rond 1 uur mijn nagels laten doen een dorp verderop. Met auto heen gegaan, trapje gelopen, nagels doen en rond 14:00 richting de auto wasstraat gegaan en auto zelf schoongespoten. Toen naar huis (2 hoog) en opruimen en wat eten. Daarna om 16:00 naar Mn ouders gegaan met auto, ca 45 min rijden. Daar wat gezeten, gegeten en rond 20:00 naar cabaret gereden wat 20:30 begon tot 22:15 ong. Toen naar huis gereden en rond 23:00 thuis.

  Maar ja, de vraag is dus, is dit normaal? Ik ben bijna 30, 1.61m, vrouw, 75 kilo. Ik had voor de operatie naar mijn weten wel een betere stabielere hartslag.

  Reageer
  #2

  is er echt niemand met ervaring of evt advies? Of is dit gewoon normaal?

  Reageer
Reageer op: Hoge hartslag gedurende dag zonder echte inspanning
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief