bloedonderzoek

  • #1

    Hallo! Ik laat af en toe een algemeen bloedonderzoek doen ter controle.
    Maar nu is mijn vraag: Als bij de huisarts de bloeduitslagen binnenkomen kijkt hij dat dan tegelijk na of kijkt hij er pas naar als jezelf belt, of er langs gaat?
    Ik bedoel ook te zeggen wat? als er iets niet goed is? Hoor je dat dan gelijk of inderdaad pas als je er komt?
    Als ik nl. wel eens bel hiervoor, dan zegt de assistente als antwoord"Oh dat is goed hoor"
    daar moet je het dan mee doen zonder uitleg, bedoel ik.
    Kunt iemand daar mij een duidelijk antwoord opgeven?

    Reageer
    #2

    Dat hangt een beetje van de huisarts af. Meestal heeft de huisarts het bloedonderzoek al gezien, en als het zorgelijk is, word je even gebeld.

    Soms kijkt de huisarts pas als je weer langsgaat, maar dan zijn het relatief onschuldige bloedafwijkingen, anders zou de huisarts heus wel gekeken hebben en je gebeld hebben.

    Is er een specifiek onderzoek gedaan waar je je zorgen over maakt? Welke?

    Reageer
    #3

    ja vooral mijn leverwaarden

    Reageer
    #4

    NU het bloedonderzoek is goed. Ik heb nl. altijd pijn in de bovenbuik uitstralend naar rechts. Ik ben nl. altijd bang dat mijn lever niet goed functioneert. Als nu die leverwaarden goed zijn hoef ik me dan over die leverfuncties geen zorgen te maken?
    Ik hoor het graag?
    vr. gr. Jose

    Reageer
    #5

    Ik heb mijn bloed laten nakijken en ook mijn leverwaarden (alat en qt) Die waren goed. Nou maak ik mij zorgen om mijn lever, omdat het in die streek vaak een vol gevoel geeft en pijnlijk is.
    Als nu die leverwaarden goed zijn, hoef ik me dan ook niet over de leverfunctie zorgen te maken?
    Ik blijf er wel over piekeren nl.
    Ik hoor het graag.
    gr, Wilma

    Reageer
    #6

    als de leverwaarden goed zijn zou ik mij daar geen zorgen meer om maken. vol gevoel rechtsboven kan met maag of galblaas te maken hebben. Heb je ook aanvallen van pijn? misselijk? zuurbranden? groetjes, Brenda

    Reageer
    #7

    Een 'vol gevoel' wijst toch eerder op de maag of de darmen? In ieder geval meer op de vertering van voedsel, dus alles wat daarbij hoort. Waarom heeft de huisarts dan de leverwaarden getest? Ik zou wel eens willen weten hoe je voedings- en ontlastingspatroon is! Die lever zit wel goed volgens de bloedonderzoeken...

    Reageer
    #8

    Hallo nou eigenlijk heb ik daar geen moeite mee echt hoor. We eten normaal gezond en absoluut niet vet. het is alleen een zwaar gevoel hoog in de bovenbuik en pijn rechtsonder uitstralend naar het rechter schouder blad. Het is onderhand een chronische pijn. Vandaar dat ik aan de lever dacht!
    Ben al een paar keer hiervoor bij de huisarts geweest. Maar durf niet meer, dan denkt hij ook daar heb je weer zo een hypochonder!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo,ik had een vraag over een bloeduitslag van het zkh..

    Er stond bacterie-    negatief -Aanwezig-A

    Weten julie wat dit inhoud?

    Alvast mijn hartelijke dank...

    Reageer
Reageer op: bloedonderzoek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief