Droge/vervellende handen

  • #1

    Hallo

    Ik heb nu al enige tijd constant last van droge/pijnlijke/inscheurende handen en ze vervellen constant. Ik doe constant handcreme aan maar ik merk dat ze er overdag dan terug zo uit zien. Wat kan dit zijn en wat kan ik hier aandoen?

    Alvast bedankt!

    Reageer
    #2

    Zo zien ze eruit

    Bijlagen:
    Reageer
    #3

    Weet niet precies wat het is maar kan te maken hebben met tekorten aan bepaalde voedingsstoffen. Denk aan bepaalde vitaminen en vetzuren. Overigens zegt gewoon bloedonderzoek weinig over tekorten en ook wordt maar op een paar stofjes getest. Bij mij helpt vitamine A. Droge huid kan ook te maken hebben met schildklierproblemen. Verder nog externe factoren als afwasmiddel en straling, zoals van een optische muis. Cr1emes zijn vaak aardolieproducten die weinig goeds doen voor je huid. Beste natuurlijke middelen met verzorgende bestanddelen, zoals bijvoorbeeld duindoorn.

    Reageer
Reageer op: Droge/vervellende handen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief