skechers en steunzolen

 • #1

  Ik draag al jaren schoenen met steunzolen maar sinds corona ben ik ze minder gaan dragen want ik draag geen schoenen in huis. En ik moet zeggen dat ik de afgelopen 2 jaar amper last heb gehad van mijn voeten wat wellicht ook kan komen doordat ik ruim 30 kilo ben afgevallen. Ik moest aan de steunzolen omdat ik doorgezakte voorvoeten heb.

  Nu wil ik voor de zomer een luchtig, lichte schoen en ik dacht aan skechers. Hoor er goede verhalen over. Maar bieden die binnenzolen voldoende steun om ze zonder steunzolen te dragen? Heb er al een aantal gepast waarbij de zool er niet uit kan. Met steunzool op binnenzool loopt het voor geen meter. Zonder steunzool zitten ze wel lekker maar ga ik de steun niet missen als ik de hele dag aan de wandel ben? Ik weet dat skechers ook een Archfit lijn hebben maar die zijn meteen weer een stuk duurder en vind sommige modellen van de gewone lijn leuker. Maarja die steunzolen...

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik zou deze vraag aan de podotherapeut stellen die je steunzolen heeft aangemeten.

  Die weet waarom je ze hebt en wat voor jou het beste zal zijn.

  Voor sommige mensen zijn schoenen waarvan de zool  zich naar de voet vormt,juist niet goed. Omdat ze juist de verkeerde stand ondersteunen ipv corrigeren, zoals de steunzolen.

  Reageer
Reageer op: skechers en steunzolen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief