Pijn door steunzolen?

  • #1

    Toen we in lockdown gingen i.v.m.  corona kreeg ik meer last van mijn voeten omdat ik normaal steunzolen draag maar in huis draag ik geen schoenen maar loop ik op sokken, blote voeten of sloffen waar de steunzool niet in kan. Omdat de sportscholen onveilig voelde en gesloten werden ben ik thuis gaan sporten en voornamelijk op blote voeten want ik heb al een keer een fitness mat verpest door er met schoenen op te sporten, bij veel springen doe ik echter wel sportschoenen aan voor de extra steun. De klachten aan mijn voeten verdwenen en nergens last meer van. Omdat het weer mooier weer aan het worden is ben ik dagelijks buiten gaan wandelen en ik merk nu iedere keer dat ik mijn steunzolen heel erg voel zitten en soms heb ik daardoor ook weer last van mijn enkels en bal van voet.

    Ik heb 5 jaar geleden steunzolen gekregen omdat ik een doorgezakte voorvoet heb en de huisarts had het ook over een lichtelijke holvoet maar daar zei de podotherapeut niks over. Ik zit er aan te denken om een tijdje geen steunzolen meer te gebruiken en te kijken wat dat doet maar is dat wel verstandig? Moet je bij een doorgezakte voorvoet voortaan altijd steunzolen dragen?

    Reageer
    #2

    Bij een doorgezakte voorvoet is het dragen van steunzolen in principe voor altijd

    Reageer
Reageer op: Pijn door steunzolen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief