Beschadigde grote teen nagels

 • #1

  In maart begonnen met hardlopen. Kennelijk waren mijn schoenen toen niet zo goed, want na een beetje hardlopen kreeg ik al pijn in beide grote tenen.

  Thuis aangekomen en gekeken, waren bont en blauw aan het worden. Dat blauw is uiteindelijk zwart geworden. Beide nagels flink opgezwollen. Op internet gezocht, bleek dat ik met een gloeiende paperclip mijn nagels had kunnen doorboren om de onderliggende druk van het bloed weg te nemen. Helaas was het daar al te laat voor.

  Nu zijn we maanden verder en zijn de nagels met het onderliggende oude bloed inmiddels aan het loslaten. Daaronder lijken er nieuwe nagels te zijn ontstaan. Vanuit de wortel van de nagel lijkt er netjes een stuk nieuw nagel te groeien, maar verderop tegen het eind van de teen (beide grote tenen), zijn de nieuwe nagels best diep en niet zo mooi van vorm.

  Ik heb gisteren de oude nagel eraf proberen te trekken, maar het niet niet gelukt. De oude nagel zit aan de uiteindes van beide tenen nog vast. Ik wilde niet te hard trekken om niets te beschadigen.

  Bij het slapen, voetballen, sokken aantrekken, enz. heb ik er last van. Het doet pijn, niet zo heel erg veel, maar toch.

  Mijn vraag is, zal dit netjes in de oorspronkelijke staat teruggroeien of blijf ik voor altijd met deze lelijke nagels zitten en moet ik naar de huisarts hiervoor?

  Bij voorbaat dank voor de reacties.

  Reactie
  #2

  Ga daarmee naar de huisarts en pruts daar zelf liever niet aan

  Reactie
Reageer op: Beschadigde grote teen nagels
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief