Middel tegen honger

  • #1

    Ik weet dat er geen wondermiddeltjes tegen honger bestaan, maar welk gezond eten gaat het hongergevoel volgens jullie het beste tegen?
    Alvast dank voor de tips!

    Reageer
    #2

    Beste sterling,
    Ik begrijp de vraag niet zo goed. Er is niets mis met een hongergevoel als je honger hebt.Miksschien kun je uitleggen waarom je het hongergevoel wil onderdrukken.

    Reageer
    #3

    Hai, wat is je leeftijd, geslacht en gewicht dan op dit moment? Eet en beweeg je voldoende op een dag? En wat eet jij dan per dag (ongeveer)? Graag iets meer informatie zodat we beter met je kunnen meedenken.

    Groetjes

    Reageer
    #4

    hee,

    Wanneer je lekker bezig bent, gaat de honger sowieso weg, maar het is altijd verantwoord om naar je lichaam te luisteren. Dus ook naar je knorrende buik!

    Heb je honger, neem dan een gezond tussendoortje. Iets hartigs, fuitigs of een boterham.
    Er zijn natuurlijk ook mixdrankjes of yoghurtdrankjes die helpen tegen het hongersgevoel te stillen. Wel is dat allemaal tijdelijk.

    Iets ongezonds vult weinig tot bijna niet. Je hebt snel erna weer honger. Daarbij zijn vezels en koolhydraten van belang.

    Reageer
    #5

    De grootste boos doener is veel koolhydraten .!! Maar pas op te weinig koolhydraten gevaarlijk leid tot een trage  schildklier ,waar door juist  weer dikker van wordt .!  Hou wel rekening mee strengen dieet doet  stofwisseling  uit balans  let vooral op vetten & suiker Denk eraan je lichaam heeft tijd nodig .Tja wegen fitnessen elke dag 3 x minstens halve uur  wandelen of sporten. Het is wel zo als U genetische  ( aanleg bepaalde  voeding  vlug  alles waar suiker in zit omzet vetten  lever kan soms niet meer verwerken zet om vet.

    Reageer
    #6

    Een combinatie van vezels, proteine en gezonde vetten helpt om een honger gevoel zo lang als mogelijk te onderdrukken. Denk hierbij aan een vezelrijke cracker met pindakaas en een bakje kwark. Proteine zijn het meest ingewikkeld voor je lichaam om af te breken, en zullen daarom het beste werken als je maar 1 voedingsgroep wilt eten. Toch is een combinatie het beste!

    Reageer
Reageer op: Middel tegen honger


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief