Afvallen hulp

  • #1

    Beste, Mensen

    Mijn naam is Nick Kessels en ik ben 17 jaar oud.
    Ik ben zoon 1 meter 71 en weeg 90kg zwaar overgewicht dus!
    Nu wil ik wel heel graag afvallen alleen niks werkt Hieronder een lijstje met dingen die ik al geprobeerd heb:

    Diëtisten - Na een goede paar maanden zag zij geen vordering in mij en ben er dus toen mee opgehouden.

    Hypnose - Ja zelf dit heb ik geprobeerd na tal van afleveringen te kijken van Paul mckenna en zijn boek en audio cd te hebben gekocht zag ik hier ook geen vordering in 🙁

    Calorieën tellen - Ik heb een via de iphone een app gedownload waarbij je al jouw gegevens moest invullen en vervolgens kreeg je een bepaalt aantal calorieën die je op een dag mocht verbruiken en toen moest je elk voedsel en drinken dat je consumeerden invullen in het programma.
    Maar ook helaas werkten dit niet ik kon mij niet aan het minimale verbruik houden.

    Ik ben echt totaal einde raad en ik hoop eigenlijk dat iemand mij kan helpen al zou ik niet teveel hoop hebben...

    M.V.G

    Nick Kessels

    Reageer
    #2

    Hoi Nick

    Ik heb ook jaren moeite gehad met afvallen. En bij mij was het ook echt moeite. Kan me ook goed inleven in jou verhaal.
    Maar de "ware kracht" achter afvallen is (voor mij) discipline. Werken met lijstjes, je kcal inname en verbranden was niks voor mij. Ben stap voor stap te werk gegaan. Aller eerst heb ik frisdranken, fruitsapjes, alcholische drankjes omgezet in water, thee en cereal ranja.
    Koekjes, snoepjes, chips, friet, chocolade, alles wat ik heel lekker vond deels afgeschaft. Ben meer groente en fruit gaan eten, de frietpan is de deur uit. Gebruik veel verse groente en fruit, en matig met vlees. Daarnaast ben ik van de bank af gekomen en gaan fietsen (met mooi weer lekker door de stad heen, of door de polder). De skeelers van zolder gepakt, savonds na het eten gaan wandelen, en de auto wat vaker laten staan. Op marktplaats een goedkope crosstrainer gevonden, en die gebruik ik op de dagen als het slecht weer buiten is.

    Ik heb eigenlijk gedeeltelijk heel mn levensstijl veranderd, maar dat heeft m'n lichaam zeker goed gedaan. Ben in iets minder dan 6 maanden 25 kilo afgevallen. Heb meer energie, niet meer benauwd, geen gewrichtspijnen of rugpijn meer, en ik voel me al stukken beter in mn vel zitten.

    Hoe gaat het inmiddels met afvallen? Al iets gevonden wat voor je werkt?

    Reageer
Reageer op: Afvallen hulp


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief