Afvallen met beperkingen

  • #1

    Hallo,

    Ik zou heel graag willen afvallen! Het probleem is alleen dat het afvallen voor mij moeilijker word gemaakt.. Ik heb een histamine intolerantie en een hernia. Mijn histamine intolerantie zorgt er eigenlijk voor dat ik heel weinig keuze heb met eten en dus ook heel veel gezonde producten niet kan eten. Ik vind het enorm lastig om een dieet te bedenken die gezond is en ook nog eens mij geen histamine klachten geeft. Ik heb ook een hernia en de hernia zorgt ervoor dat mijn bewegingsmogelijkheden minder worden gemaakt. Ik kan niet rechtop lopen en staan en dus ook niet lang lopen. Het enige wat ik kan momenteel is fietsen en dit doe ik dan ook zeker! Voorheen fietsten ik elke dag minimaal 30 tot 40 minuten ik begon toen ook af te vallen, maar volgens de dokters was het beter om korter maar regelmatiger te gaan fietsen. Daarnaast heb ik ook nog een slaapprobleem waardoor ik laat in slaap en rond 11:00 pas wakker word, dus ontbijten doe ik pas veel later dan een normaal mens. Ik slik ook behoorlijk wat medicatie.

    Mijn vraag is nu eigenlijk:
    Is afvallen eigenlijk wel mogelijk in deze positie waar ik nu inzit? Ik zou graag 10 kilo kwijt willen. Ik ben ooit bij de diëtiste geweest die ook de diagnose histamine intolerantie heeft getrokken en zij heeft destijds een dieet voor mij bedacht, maar dit bestond uit heel veel histamine rijke producten zoals een handje noten.. ik vind het enorm jammer dat het zo lastig is en vraag mij dan ook af of het wel lukt in deze positie.

    Reageer
    #2

    Je zou dan toch naar een dietiste moeten gaan

    Reageer
Reageer op: Afvallen met beperkingen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief