alkalisch dieet plan

  • #1

    hallo,

    ik wil graag een alkalisch dieet proberen, alleen mijn probleem is ik sport (fitness) en wil spieren krijgen in mijn benen en billen en ik val heel makkelijk af zonder dat ik dat vaak weet of er iets voor doe. heeft iemand een idee waar ik zo'n dieet kan vinden wat alkalisch is maar waar je niet van afvalt en ook spieren van kan krijgen? weet iemand een site of boek of weet iemand zelf iets?

    groetjes

    Reageer
    #2

    Over het alkalisch dieet worden heel veel onzinnige dingen geschreven, helaas.  Terwijl het eigenlijk heel simpel is. Groenten, fruit en aardappelen werken alkaliserend. Alles rijk aan eiwitten werkt verzurend. Niet erg allemaal, maar het gaat om de balans.

    Eet in totaal meer base-vormende producten dan verzurende producten. Dat is het alkalische dieet.

     

    Reageer
    #3

    Ik zou in elk geval zorgen voor een combinatie van complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Dus geen stapels brood. Op internet kan je lijstjes vinden met zuur-/basenniveau in diverse voedingsmiddelen. Merk dat ik bij gebruik van Colon  Clean, vezels voor je darmen. Die helpen de ph-waarde in je darmen te verbeteren.

    Reageer
Reageer op: alkalisch dieet plan


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief