Teveel vet?

  • #1

    Hallo,

    Ik ben een vrouw van 18 jaar en ik ben in 2 maanden tijd 5kg aangekomen en weeg nu 64 kilo. Ik ben 1.73m. Nu vind ik dit niet heel erg maar het is echt te zien en ik pas ook niet meer in oude kleding. Ik heb in het verleden een eetstoornis gehad dus wil ook eigenlijk niet mer afvallen bezig zijn. Ik woog eerst (ong half jaar geleden) 56 kg dus eigenlijk ben ik wel wat meer aangekomen. Mijn BMI is gewoon gezond en volgens online vetprecentage testen waarbij je jezelf opmeet heb ik ook maar 22,4% vet wat ook normaal is. Ik vraag me echter af of ik niet te dik ben geworden. Ik kan namelijk (als ik zit nog veel meer) een flinke hand vet op mijn buik pakken en voor mijn bovenbenen en billen moet ik een maat groter kopen. Mijn angst is dus nu dat ik toch misschien moet gaan afvallen of moet ik dit vet gewoon negeren?

     

    Alvast bedankt voor de reactie!

    Reageer
    #2

    Je kunt echt niet te dik zijn met het gewicht dat je hebt.

    Reageer
    #3

    Misschien heb je slap bindweefsel. Belangrijk is om te zorgen voor een evenwichtig voedingspatroon, met complexe koolhydraten, eiwitten, vetten en vezels bij elk eetmoment. Voor je bindweefsel zijn ook allerlei stoffen belangrijk, zoals silicium en bepaalde vitaminen, mineralen en aminozuren.

    Reageer
Reageer op: Teveel vet?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief