Bruiswater evengoed als platwater?

 • #1

  hallo

  Is bruiswater evengoed als platwater om af te vallen? een kennis heeft gezegd dat je door bruiswater een grotere maag kon krijgen waardoor je automatisch een dikkere buik kunt krijgen.

   

  Is dit waar?

  Reageer
  #2

  Dat is nonsens...maar te veel bruiswater is desondanks niet goed. Plat water is altijd beter.

  Reageer
  #3

  ik drink per dag 1.5 liter bruis water en 1.5 liter plat water, is dit goed of moet ik minder bruiswater drinken?

   

  Ik heb gehoord dat water ervoor zorgt dat je vetten verliest

  Reageer
  #4

  Vetten verlies je alleen maar door te bewegen. Ik zou toch iets minder bruiswater drinken.

  Reageer
  #5

  Waarom wordt er dan geadviseerd om veel water te drinken tijdens dieet

  Reageer
  #6

  Omdat het wel belangrijk is voor een betere spijsvertering en je darmen.

  Reageer
  #7

  En die zero drankjes waar bijna geen calorieen in zitten, zijn die geschikt voor dieet?, er staat geen suiker en calorie is ook zeer laag

  Reageer
  #8

  Kan.  Maar kijk dan wel of er ook geen zoetstoffen inzitten. Die zijn ook niet goed. Water is nog altijd het beste.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Bruisend water heeft in elk geval een lage ph-waarde, wat minder gunstig is voor je gezondheid. Als je wil afvallen moet je ervoor zorgen dat je van een suikerverbrander verandert in een vetverbrander, door de juiste voeding te kiezen met zo min mogelijk snelle suikers.

  Reageer
  #10

  Is zout gezond voor dieet? veel zout?

  Reageer
  #11

  Nee, veel zout is nooit en nergens goed voor.

  Reageer
  #12

  Veel van iets is nooit goed maar bijvoorbeeld zeezout en Himalayazout zijn veel beter omdat daar allerlei sporenelementen in zitten. Alleen zit daar, in tegenstelling tot gejodeerd zout, weinig jodium in.

  Reageer
  #13

  Bruiswater is water met koolzuurgas.
  Het maakt voor het drinken niks uit, misschien  moet je wat meer boeren, maar gezondheidstechnisch  maakt het niks uit. Nooit meer dan 5 liter achter elkaar drinken en altijd 1.5 liter per dag drinken. Dan is het goed.

  Reageer
  #14

  Sorry Tandor, er is een vrouw in de UK gestorven aan watervergiftiging door een tekort aan zout.
  Okay, het is een enorm exclusief geval. Ze was al enorm verzwakt en is toen zoutloos gaan eten en enorm veel water gaan drinken. Ze is gestorven aan te veel water in haar hersenen.

  Dat geld niet voor gezonde mensen, maar ook nooit te veel water drinken. Niet meer dan 5 liter achter elkaar (als je al zo gek bent). We eten normaal gesproken veel te veel zout. Het voedingscentrum adviseert maximaal 6 gram per dag, maar de WHO (World Health Organisation) zegt 2 gram per dag, Gemiddeld eten we 9 gram per dag, dus een beetje minder is wel beter. Vergeet McDonalds en ga zelf koken, dan weet je wat er precies in gaat.

  Reageer
  #15

  Catootje boert alleen maar onzin uit.

  De spoorelementen die ze noemt zijn enorm marginaal en het is maar de vraag of die op een dusdanige manier door het lichaam worden opgenomen dat ze nog enig effect hebben. Hoogstwaarschijnlijk niet.

  Ik heb eens uitgerekend hoeveel keukenzout ik in mijn bad van 90-100 liter moest gooien om het net zo zout te maken als de Noordzee bij Zandvoort. Dat is ongeveer 3,5 kilo aan keukenzout. Welke sukkel koopt er nu badzout voor 6 euro per 500 gram? Mensen doen soms zulke domme dingen.

  Reageer
Reageer op: Bruiswater evengoed als platwater?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief