Slappe borsten

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo ik ben 18 jaar en heb een d cup. Mijn borsten hangen, mijn tepels zijn ook laag en ik heb striemen.
    is het eigenlijk normaal dat mijn borsten slap zijn? En wat kan ik er zelf aan doen (niet-chirurgisch)?

    wat zou er gebeuren als ik zou afvallen?

     

    Reageer
    #2

    Hoi, Ik ervaar net hetzelfde als jou. Ik ben 20 en heb enorm last van slappe borsten. (het lijken die wel van een kind bij wijze van spreken) Ik zeg er wel even bij dat ik vermagerd ben en dus ook een cupmaat minder heb.(van D naar C) De spieren in je borsten trekken toe en hebben geen steun meer bij de versteviging van de borsten. Er bestaan middeltjes om je borsten steviger te maken, maar veel zal het niet doen. Ik denk vooral dat het hier gaat om zelfacceptatie, want zonder chirurgische middelen zullen je borsten niet vanzelf veranderen.
    Ik lees ook veel mensen die grotere borsten krijgen van De pil. Misschien dat je eens kan veranderen naar een andere pil, maar vergeet niet de gevolgen ervan te dragen (verdikken, puisten, …) Meer raad kan ik je niet geven, aangezien ik hetzelfde heb. Succes nog!

    Reageer
Reageer op: Slappe borsten


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief