xtc klaplong

  • #1

    hoi ik ben een meid van 20 en heb ongeveer 2 maand geleden een klaplong gehad, men heeft mij een drain aangebracht en na een week mocht ik naar huis, maar diezelfde avond had ik opnieuw een klaplong en werd dus terug binnengebracht in het ziekenhuis waar ik geopereerd werd. De dokter heeft mij bevolen te stoppen met roken wat ik dus ook onmiddelijk heb gedaan. Maar voor al deze mizerie gebruikte ik ook wel eens xtc bij het uitgaan (niet overdreven gewoon 1 keer per maand ofzo) na alles wat er gebeurd is heb ik zelfs geen zin meer om te gaan roken maar toch zou ik als ik terug volledig genezen ben nog af en toe willen opstap gaan zoals vroeger (met xtc). Ik heb 65% kans om nog eens een klaplong te krijgen, zou een pilletje belastend zijn voor men longen?

    Reageer
    #2

    een pilletje is waarschijnlijk niet zo zeer belastend voor je longen, wel voor je hart en hersens, afblijven van die troep.

    Reageer
Reageer op: xtc klaplong


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief