Buikpijn xtc

  • #1

    Hallo Mensen,

    Ik ga af en toe weleens naar een dancefeestje toe, 1x in de in de 2 maanden ongeveer. Als ik dan naar zo'n feestje toe ga gebruik ik ook weleens een xtc pilletje, gewoon voor de fun en de extra energie die je krijgt.. een geweldig gevoel. Ik deed het 2 jaar geleden voor het eerst en het ging toen zonder problemen, de keren erna ook. Maar sinds vorig jaar september gaat het telkens weer mis.. Het was een lang durend feest en heb toen ook redelijk veel genomen over de hele avond gezien.. We namen eerst een halve en de rest van de avond telkens kwartjes om het uur ofzo.. Aan het eind van de avond hadden we het op en hadden we ook ngo wat pure mdma gelikt. Een uur daarna kreeg ik opeens last van mijn buik een raar gevoel, ik had eigenlijk nergens echt meer zinin.. Op een gegeven moment werd ik zo slecht dat ik ook overgegevn heb, er kwam heel veel water uit.. Daarna had ik ook eigenlijk nergens zin meer in en had alleen maar zin om naar bed te gaan. Ik dacht dat het zou komen ddoordat ik teveel water gedronken had.. Maar sinds die x dat het gebeurd is, heb ik telkens hetzelfde gevoel als ik een pilletje gehad heb en meot ik af en toe ook overgegeven of ik steek mijn ivngens in mijn keel om de buikpijn te minderen.. Het komt meestal na een uurtje of 5.. En dan meestal als ik wat bijgenomen heb. Het nare gevoel zit hem in de maag volgens mij.. het is lastig te omschrijven maar vaak moeti k een klein beetje boeren en dan voel ik me zoo ja bleghh, nergens zin meer in en alleen maar naar bed toe willen slapen. Ik heb ook nooit de zin gehad om bij te nemen, want dat is dan echt het allerlaatste waarik zinin heb.

    Heeft iemand hier ervaring mee en hebben jullie tips voor een volgende x? Ik eet heel goed en probeer ook zoveel mogelijk vitaminen binnen te krijgen maar niks helpt eigenlijk.. Tenzij ik echt heel weinig neem, dan gaat het goed.. maar soms wil je dat lekkere gevoel net iets meer maar dan verpest ik mijn eigen avond omdat ik later last van mijn buikkrijg..

    Ik hoop dat iemand mij kan helpen en ik heb geen behoefte aan antwoorden dat ik het gewoon niet moet doen.

    Mvg. Freek

    Reageer
    #2

    Hoi Freek,
    Buikpijn ken ik niet bij MDMA gebruik. Wel misselijkheid!
    Dat je water drinkt is heel goed, maar je moet ook SUIKER eten (in de vorm van een PEREN-ijsje of een RAKET-ijsje).
    MDMA zorgt ervoor dat je lichaam hyper-actief wordt: dus je hebt caloriën nodig.
    Probeer 2x per avond een peren-ijsje en je voelt je beter.
    Nou, zet 'm op en ik hoor wel of je van je klachten af bent.
    Groetjes, Har

    Reageer
    #3

    Ik eet er meestal nog wel een aantal raketjes bij en af en toe een fruithapje.. Ook de dag ervoor probeer ik veel fruit te eten. Ik heb meer het idee dat mijn maag er niet goed meer tegenkan sinds dat ene feest want daarvkor kon ik bij wijze van zoveel nemen als ik wou.. Heeft er njemand andere tips waardoor het beter zou kunnen gaan?

    Reageer
    #4

    Hallo Freek,

    Ik gebruik sinds een kleine twee jaar XTC en heb exact hetzelfde probleem als jou.
    Ik ben op zoek naar een oplossing omdat het ontzettend vervelend is.

    Succes!
    Als je een oplossing heb laat het me dan weten .

    Groetjes

    Reageer
    #5

    Pino,
    Inmiddels heb ik weer een aantal andere feesten gehad. Ik heb nog steeds geen middel gevonden wat er tegen helpt.. Wel weet ik dat ik goed moeten eten, ook de dag ervoor en veel vitaminen en verder moet ik gewoon niet teveel nemen.. Ik merk als ik een klein beetje neem toch wel behoorlijk wat voel, als ik naar mijn vrienden kijk moeten zij veel meer nemen dan mij om hetzelfde gevoel te krijgen. Ik denk dat ik ergewoon een stuk gevoeliger voor ben en het gewoon moet accepteren dat er een kans is dat ik last krijg van misseiljkheid.. Ik weet nu dat ik niet teveel moet nemen, niet te snel moet bijnemen en goed moet blijven eten. Wat nog wel kan helpen is het innemen van een maagbeschermer op de dag zelf of de dag ervoor.

    Misschien nog mensen met andere tips??

    Groetjes

    Reageer
    #6

    Dit is een medisch forum. Voor tips over drugsgebruik kunnen jullie beter een andere site bezoeken.

    Reageer
    #7

    refluxklachten

    Reageer
    #8

    yo,
    laat je pillen een keer testen, en kijk naar de dosis MDMA die erin zit.
    ben je toevallig afgevallen? bij mensen met een lichter gewicht werkt de stof bij sommige mensen wat aggressiefer.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Heey freek,
    Ik gebruik regelmatig xtc, het valt bij mij ook heel zwaar opmijn maag ondanks dat ik ervoor nog wat eet enzo.
    Ik heb een poosje begin nov. Nog bij de ehbo gezeten zei zeiden dat ik een frietje moest eten en dus ook ZOUT binnen moest krijgen! ik had er helemaal geen zin in maar het hielp meteen:) en niet te veel water, dan kan je water vergiftiging krijgen. Door het vele gebruik, drink ik elk feestje naast een water ook een flesje cola en doe er zolang mogelijk mee. Succes ermee:)

    Reageer
    #10

    Ik heb ook gehoord van maag beschermers. Volgende feestje ga ik dat proberen

    Reageer
    #11

    mischien heb je gastritis...

    Reageer
    #12

    Het is niet heel raar dat je buikpijn hebt, als ik het zo lees zei je dat je vaak veel nam/neemt het is nou eenmaal xtc en heftig spul en dat moet je maag keer op keer verwerken. Heb er zelf soms ook last van, maar je verbrand zoveel koolhydraten, eiwitten en soms zelfs vetten en daar werkt ja maag ook hard aan mee!

    Reageer
    #13

    Ik heb hier ook last van omdat mij maag zo leeg is. Helpt een ijsje of 2 niet wel belangrijk is veel zout of vitamine c bruistablet neem een opkikkertje of een cupacoup. En daarbij astronauten voer van die zakjes. Door een bepaalde stof geven je hersenen aan dat je maag vol is terwijl hij leeg raakt daarom zout en fruit smooti. 

    En ervoor veel koolhydraten eiwitten en vetten eten

     

    Eventueel beginnen met maagbeschermers

     

    Reageer
    #14

    Hallo iedereen,

    Ik heb precies hetzelfde probleem en het is heel irritant Ik ben zelf 20 en vind dat ik deze problemen nog niet moet ondergaan rond deze leeftijd. Al mijn vrienden hebben hier geen last van. Wat bij mij een beetje helpt is wanneer je het gevoel van een klein beetje buikpijn ervaart meteen een maagbeschermer erin gooien. Dan geef ik niet over maar kom niet van de buikpijn af. Ik ga vanaf nu ook suiker proberen of zout maar heb daar op dat moment helemaal geen zin in. Wat de vorige keer hielp was gewoon even zitten maar niet echt de beste oplossing

    Reageer
Reageer op: Buikpijn xtc


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief