Zwanger zonder sex ?

  • #1

    Hey hey

    Ik en een vriendin hebben bij elkaar in bed gelegen maar hebben niet geneukt.
    Maar hebben wel bij elkaar gelegen (naakt)
    Nu is het zo dat ze zwanger is.

    Nu heb ik wel met mijn penis bij haar vagina gezeten.
    en me penis was toen ook flink vochtig.

    Nu zaten we beide met de vraag van wie is het nu ?

    Want ik had ook dit gelezen op een website:

    Om zwanger te worden, moet er sperma in je vagina terecht komen. Dit gebeurt natuurlijk als je zonder condoom neukt. Maar zaadcellen kunnen ook naar binnen zwemmen als ze in de buurt van je vagina terecht komen, bijvoorbeeld op je binnenste schaamlippen. Hoewel de kans niet groot is, kan dit gebeuren als er sperma op jouw onderbroek terecht komt en het doorlekt.

    Moet ik me echt zorgen gaan maken dat het kind van mij kan zijn ? of is deze kans zo klein dat ik me hier niet druk over hoef te maken.

    Kan ik ook tips hier over krijgen of ervaring van mensen die dit mee hebben gemaakt

    Want ik voelde me al schuldig dat ik die avond bij haar was en dat ik me vriend besodemieterd heb, maar als ze nu ook nog eens zwanger is van mij weet ik me al helemaal geen raad meer.

    Reageer
    #2

    'Bezint eer ge begint....'

    Tja.. als die meid met een ander echt gevreeen heeft, dus dat de penis wel in haar is geweest en hij is klaargekomen.. dan is de kans groter dat het van een ander is. Maar dit heeft ook te maken met wanneer dit gebeurd is. Vlak achter elkaar? Dus eerst de ander, dan jij --> waarschijnlijk van de ander want die heeft echte sex gehad. Met die ander 2 weken voor jou en ze was toen net in die periode vruchtbaar? Dan waarschijnlijk de ander. Met die ander gevreeen, maar niet vruchtbaar, maar toen jij bij haar was, wel net vruchtbaar, dan mogelijk van jou.

    Er is dus geen duidelijk antwoord te geven. Het hangt af wanneer zij vruchtbaar was (hoe haar cyclus loopt) en wanneer zowel jij als die ander met haar in bed hebben gelegen, of die ander wel is klaar gekomen etc. Maar er is ook een kleine kans dat het van jou is. Hier kom je alleen maar achter als zij het kind gaat houden. Dan kan je door middel van een vlokkentest rond 14 weken ofzo ook bepalen wie de vader is. Maar ja, dan komt het kindje alsnog. Dus als zij het kind houdt, dan zal je voorlopig de onzekerheid houden dat het van jou is.

    Maar ik hoop dat je in het vervolg wel een condoom gebruikt (even los van of je vreemd gaat of niet). Stel, die andere gozer had een soa en ze hebben geen condoom gebruikt, grote kans dat die meid het ook heeft en grote kans dat jij het ook kan krijgen. En bovendien je vriendin via jou ook nog eens zonder dat ze hierom heeft gevraagd. En daarnaast nog het risico van iemand zwanger maken.........................

    Reageer
    #3

    We hebben niet echt seks gehad.
    Beide hadden we een idee van dit kunnen we niet maken.
    Maar het probleem is dat we beide drank op hadden en we wel redelijk dicht bij elkaar lagen.
    Het was voor ons ook niet de bedoeling om seks te hebben.

    Zelf ben ik niet klaar gekomen.
    En als wij voor de rest geen bedoeling hadden dan lijkt me een condoom ook overbodig.

    Wel heeft haar vriend die avond daarvoor wel seks met haar gehad.

    Maar na 14 weken is het dus mogelijk om te laten kijken van wie het kind is ?

    Hoe gaat dit in zijn werk en wat zijn daar de gevolgen van en de kosten van zoiets ?

    Want ik hoorde dat als je een dna test zou laten doen dat die in de duizenden euro's loopt wat ik niet kan betalen.

    Reageer
    #4

    Doe een vaderschapstest, dan weet je meer.

    Reageer
    #5

    Ik heb verwezen naar een site waar beschreven is hoe een prenatale vaderschapstest in zijn werk gaat en wat de kosten zijn.
    Blijkbaar mag dat niet, want het is weggehaald en een andere tekst voor in de plaats gezet.
    Maar je kunt natuurlijk ook zelf gaan googelen, als ik het kan vinden kun jij het ook.
    Sterkte ermee!

    Reageer
    #6

    Vaderschapsonderzoek of de vaderschapstest is het onderzoek naar de biologisch verwantschap (verwantschapsonderzoek) tussen een mogelijke vader en een kind.

    Dit onderzoek wordt uitgevoerd wanneer twijfel bestaat over de biologische relatie.

    Een man kan de vader niet zijn als bij hem een of meer erfelijke factoren ontbreken die wel bij het kind, maar niet bij de moeder aanwezig zijn of bij het kind erfelijke factoren ontbreken die aanwezig zouden zijn als deze man de vader was.

    Tegenwoordig wordt dit onderzoek gedaan door middel van DNA analyse. Een positieve match kan in het geval van onderzoek van 16 genetische merkers ongeveer 99,99% zekerheid bieden. Uitsluiting kan dan met 100% zekerheid plaatsvinden. De zekerheidsmarges worden beïnvloed door het al dan niet betrekken van het DNA-materiaal van de moeder.

    Reageer
    #7

    Oke,

    Ik zal hier zeker even naar gaan kijken.
    Wat ik ook begreep is dat de vrouw in de maand tijd eigenlijk maar ongeveer 2 dagen echt vruchtbaar is.

    En dat dit wel terug te rekenen is wanneer dit is.
    Aan de hand van deze berekening zou volgens die vriendin het niet van mij kunnen zijn omdat ze volgende die berekening al eerder zwanger was.

    Toch bedankt voor de reactie van jullie

    Groetjes

    Reageer
    #8

    Is ze niet aan de pil dan?
    Wat dan telt die berekening niet he.

    En hangt er ook vanaf of ze altijd heel regelmatig is (zonder pilgebruik). Als ze een onregelmatige cyclus heeft kan ze ook pas later dan gedacht zwanger zijn geraakt.
    Ja, je bent maar ongeveer 1 a 2 dagen echt vruchtbaasr, maar zaad kan wel tot 6 dagen overleven in de vrouw, dus daarom zijn de dagen voor de eisprong ook 'gevaarlijk'. Want als het eitje vrijkomt kunnen er dus al zaadcellen klaar liggen om tot bevruchting over te gaan die al een paar dagen in de baarmoeder en eileiders rondzwemmen. Misschien handig om te weten voor de toekomst.

    Vind het overigens wel sneu voor zo'n kind. Moeder bedriegt de boel nu al. Wat voor type zou dat zijn. en in wat voor klimaat groeit zo'n kind op.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Wie de eerste steen werpe... bent u perfect?!
    Graag opbouwende kritiek, dat is constructief, en daar heb je iets aan.

    Reageer
    #10

    hallo,ik kan mischien wat duidelijkheid scheppen.als je inderdaad met haar gevrijd hebt .kan het zo zijn dat het vocht wat op je penis zat voorvocht is.en in dat voorvocht zitten ook sperma cellen het kan dus wel zijn dat ze van jou zwanger is.als t nog heel kort is bestaat er nog n aftermorning pil die je moet inemen om de zwangerschap te stoppen.vraag je arts daar over die kan zeggen hoe het zit.sterkte

    Reageer
    #11

    Ze zat niet meer aan de pil want ze waren bezig met een kleine. Ze zou weer aan de pil beginnen omdat het de laatste tijd niet echt lekker liep tussen beide. En die avond dat ik bij haar was had ze flinke ruzie gehad. Natuurlijk nog geen reden om dit te doen. Maar vind dit op dit moment niet erg van belang.

    Ze heeft tegen mij gezegd dat ze meer dan een maand zwanger zou zijn toen wij misschien bij elkaar waren (om het maar zo te zeggen) en zij is er zeker van, dat het niet van mij kan zijn!

    [i]Qoute:bestaat er nog n aftermorning pil
    [/i]
    Dan is het hier nu al te laat voor.

    [i]Qoute: Vind het overigens wel sneu voor zo'n kind. Moeder bedriegt de boel nu al. Wat voor type zou dat zijn. en in wat voor klimaat groeit zo'n kind op.
    [/i]
    Wat denk je ? dat ze heeft gezegd van kom maar bij mij in bed ? Wij hebben ook geen seks gehad om deze reden. Het probleem is dat we wel beide naakt waren en we beide een flinke berg drank op hadden en dat dus niet zeker weten of er contact is geweest.

    Reageer
    #12

    Drank en je weet niet meer precies wat er gebeurd is, en dan misschien zwanger, misschien toch mét seks? Nu klopt het weer!

    Reageer
    #13

    bij de 1e echo kunnen ze precies aangeven hoe lang ze zwanger is.
    er staat dan op de echofoto zoveel weken en dagen, dus dit maar even afwachten!
    laat haar dus voor vroege echo gaan met ± 8 weken.
    Brenda

    Reageer
    #14

    Ik heb wel eens gelezen dat er mensen zijn die beweren dat ze zwanger zijn geraakt zonder seks te hebben gehad. Is dit nou wel mogelijk? Het lijkt mij niet dat wanneer je bijvoorbeeld op een wc-bril zit dat je dan opeens zwanger zou kunnen worden omdat er dan toevallig een druppel op lag. Dus zou je buiten IVF zwanger kunnen worden zonder seks te hebben gehad?

    Reageer
    #15
    Reageer
Reageer op: Zwanger zonder sex ?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief