Al 4 dagen positieve ovulatietest

  • #1

    Hoi allemaal,

    Ik heb van het kruidvat huismerk ovulatietesten gedaan en nu heb ik al 4 dagen een positieve test.

    Hoe kan dit komen??

    Reageer
    #2

    nogal simpel meid.
    je bent gewoon vruchtbaar nu op dit moment.
    ik heb zelf ook altijd ovulatietesten gekocht van kruidvat en iedere keer was het helaas negatief tot de laatste keer toen was hij positief en een paar weken later was ik zwanger.nu heb ik een schat van en dochter van anderhalf jaar oud.

    Reageer
    #3

    Je bent niet maar 1 dag vruchtbaar, dus een paar keer een positieve test is niet gek. Het meet een toename van LH hormoon dus de eisprong zit eraan te komen. Als het goed is heb je ook al een paar dagen last van extra slijm. Dan kunnen de zaadcellen beter naar binnen klimmen.
    Het is waar dat een eicel maar 1 dag leeft, maar in de dagen voor de eisprong ben je al vruchtbaar en dat meet die test.

    Reageer
    #4

    hey hey

    ik heb al 10 dagen een positieve test met het merk kruitvat en het is niet een twijfel want de test streep is echt heel donker, vandaag is er bloed afgenomen om hcg hormoon te traceren dit omdat ik met mijn dochter pas na 5 maand wist dat ik zwanger was omdat een zwangerschapstest steeds negatief was, en omdat ik tot 7 maanden elke maand bloede. ik heb alle symthomen van een zwangerschap zoals misselijkheid, erg pijnlijke borsten met melkproductie vaak plassen en een dik wordende buik erg vreemd. zijn er meer mensen die dit herkennen???
    alvast bedankt groetjes

    Reageer
    #5

    positieve test = toch zwanger??

    Reageer
    #6

    Ik denk dat je bedoelt dat de vorige keer het HCG maar nauwelijks traceerbaar was bij jou. Of begrijp ik je nu verkeerd?

    Reageer
    #7
    Reageer
    #8

    hoi hoi
    ik heb het ook ik heb in 3 weken 1 keer per week dat ik de ovulatie test heb gedaan elkekeer posetief.
    ben al 4 weken overtijd en snachts vaak plasse had ik er voor nooit.
    ochtend misselijk me buik word dikke maar zwangerschaptest geeft nog niks aan.
    groetjes

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #10

    hallo,

    Ik heb dan ook een vraag ik ben dus al 3 weken vruchtbaar....maar mijn zwangerschapstesten geven negatief....! hoe kan dit dan??

    Reageer
    #11

    Bedankt voor de snelle reactie!

    Ik dacht namelijk dat een ovulatie test maximaal 2 dagen positief kon zijn omdat daarna de eisprong voorbij is.

    vandaar dat ik me afvraag hoe het dan bij mij 4 dagen positief kan zijn?

    Reageer
    #12

    Ik test ook 1x per week. Het is nu ook al 3 weken na elkaar dat het resultaat positief is. Ik maak mij zorgen... Ik ben altijd heel onregelmatig geweest en ik heb helemaal geen idee wanneer mijn volgende menstuatie moet komen. Ik ben bang dat er iets mis is en dat ik geen eisprong zal krijgen.

    Reageer
    #13

    Bij een aanhoudende positieve ovulatie test, zou je al zwanger kunnen zijn. Ik zou je adviseren een zwangerschapstest te doen. Laat je weten wat de uitslag is? Ik heb namelijk het vermoeden dat je zwanger kunt zijn.

    Reageer
    #14

    Iets heel raars.. nu 1,5 week geleden een positieve ovulatietest (clearblue met gezichtje) week later afgelopen dinsdag weer een positief gezichtje en dat tot vandaag? ik dacht doe het ff met een goedkopere test om alleen zeker te zijn dat het niet ligt aan de test zelf. En ja hoor streepje dikker dan controle streep! Wat nu

    Reageer
    #15

    hallo weet niet als iemand nog op deze site zit of reactie geeft ik heb nu al 4 dagen een positieve ovulatie test ? En weet niet als k zwanger ben ofzo want het lijkt mij sterk

    Reageer
Reageer op: Al 4 dagen positieve ovulatietest


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief