15 jaar, amper schaamhaar

  • #1

    Ik ben 15,5 jaar en trek me regelmatig af. Nog steeds heb ik geen zaadlozing gehad. Ook heb ik zeer weinig schaamhaar. Mijn penis is stijf 9,5 cm. Dit lijkt mij erg klein voor mijn leeftijd.

    Zal mijn penis nog groeien en is het normaal dat ik nog geen schaamhaar en zaadlozing heb gehad? En valt hier iets aan te doen?

    Henk.

    Reageer
    #3

    ik ben ook 15 en had precies het zelfde alleen wa mijn pik 6.9 cm stijf, geen schaamhaar of okselhaar, ik ben naar de dokter gegaan en ik ben onderzocht, me [url][/url]loed werd getest om mannelijk hormoon , er zat weinig mannelijk hormoon in me bloed , toen hebben ze me een testosteron hormoonkuur voorgeschreven , ik moest 4 injecties, 1 per maand , ,, nou echt jonge 2 weken na me 1e prik had ik me eerste zaadlozing, me ballen zijn in groote verdubbeld en mijn penis is van 6.9 cm stijf naar 12.2 cm stijf gegaan(in 5 maanden), echt DIE SHIT HEEFT GEHOLPEN..
    Laat je nakijken en kijk of je in aanmerking komt voor een hormoonkuur

    Reageer
    #4

    Ramo, dit is een uitzonderlijke situatie. Je bent behandeld voor een 'pubertas tarda'. Weet je dat jouw aandoening waarvoor je behandeld bent zo heet?

    Reageer
    #5

    Ja dat wist ik, want mijn dokter kon eerst niet pubertastarda vastellen,mijn complicatie leek toch wel erg veel op een micropenis, maar in tegenstelling had ik ook totaal geen secundaire geslachts kenmerken,, dus dat gaf me hoop,, Nogmaals Henk ik ben er bijna zeker van dat jij een pubertastarda heb, je hebt zoieso geen micropenis want daar bent je al overheengegroeid, je hebt gewoon niet zoveel mannelijk hormoon in je bloed, en je hebt een soort van kickstart nodig , ga daarom naar je dokter als je er telang mee wacht kan het nadelige gevolgen hebben voor je ontwikkeling,, maar je zal het niet zo snel gaan merken als mij want bij mij hebben ze niet 4x 0.2 ml ingespoten maar 4x 2.0 ml ,, ik heb geluk gehad, GA NAAR DU DOKTERR

    Reageer
    #6

    UPDATE ! : Ik ben de jongen (inmiddels de man) die dit bericht jaren geleden gepost heeft, ik was toen 15/16 jaar oud.

    ALLES IS UITEINDELIJK GOED GEKOMEN. Mijn lichaam heeft goed gereageerd op de hormoon kuur. Ik ben 182cm lang, ik heb volle bossen schaam en oksel haar, vloeiende zaadlozingen, een zware radio-stem en een penis van 16,8 cm in stijve toestand. Op wat bakkebaarden en kinhaartjes na, laat mijn baardgroei nog wel even op zich wachten.

    Toen ik de behandeling startte, was mijn prioriteit de vruchtbaarheid, ik rekende niet op een (inmiddels iets iets boven) gemiddelde penis lengte, of een zware stem.
    Kortom : Ik heb meer gekregen dan waar ik in eerste instantie op hoopte.

    Het lijkt wel een sprookje, maar er zit een addertje onder het gras. Door de snelle groei van mijn testikels is er een cyste ter grote van parel in mijn bijbal ontstaan, dat kan pijnlijk zijn bij frictie, of het aanraken van de bal, maar het is allemaal in orde voor zover ik begrepen heb.

    Reageer
    #7

    Hoe ben je aan die hormoon kuur gekomen en wat heb je gedaan?

    Reageer
    #8

    Hey
    Ik ben 16 jaar heb een beetje schaamhaar maar niet veel wel al een zaadlozing gehad penis is 8-9 cm in erectie 2cm slap en ik heb geen lichaamsbeharing ook van ik al een jaar in de puberteit dus sinds m’n 15 maaar nu pas een zaadlozing gehad zo’n 5 maanden geleden alleen er komt niks meer dan dag klein beetje schaamhaar kom ik dan nog van pas voor zo’n hormonen injecties of niet want het is echt niet tof vooral als ik met mijn vrienden gaan zwemmen of als ik me douche bij het sporten.

    Alvast bedankt voor de hulp
    Anoniem

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Om hormonen te krijgen moet er eerst worden vastgesteld of er een tekort is aan hormonen. Daarvoor moet je naar de huisarts gaan. Die kan bloedonderzoek doen en je dan vertellen of het wel of niet kan

    Reageer
    #10

    Ik heb ook amper schaalbaar en ook een kleine als die stijf is maar ik heb al wel m'n zaadlozingen

    Reageer
Reageer op: 15 jaar, amper schaamhaar


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief