donkerbruine vlekken penishuid

  • #1

    beste mensen,

    sinds kort maak ik me eigelijk steeds meer zorgen over me penishuid. ik heb op mijn penishuid donker bruine vlekken en het lijkt erop dat het steeds donkerder wordt. weet iemand miss hoe dit komt en nog beter: HOE KOM IK ER VANAF? ik heb deze vraag als eens eerder gesteld en toen kreeg ik als antwoord dat het heel normaal was maar ik kan het me niet voorstellen!

    Groetjes Jan

    Reageer
    #2

    Hoogstwaarschijnlijk zijn dit drukplekken. Ook wel oudersomsvlekken genoemd. Door de zeer regelmatig druk op deze tere huid reageert de huid door steviger te worden. het kleurverschil wordt verklaart door de donkere huidcellen die er worden aangemaakt.
    Een tijd niet masturberen geeft vaak weer een vermindering van deze plekken. Een verzorgende olie of creme tijdens het masturberen kan ook verzachtend werken.

    Reageer
    #3

    Heel veel mannen hebben dit, eigenlijk niets bijzonders dus.

    Reageer
    #4

    ow oke ja ik ben nu al 2 weken gestopt met masturberen. maar u zegt "Een tijd niet masturberen geeft vaak weer een vermindering van deze plekken" maar begrijp ik daaruit dat het dus niet meer helemaal meer weggaat? of heeft het alleen lang zijn tijd nodig.

    Groetjes
    Jan

    Reageer
    #5

    Het kan minder worden maar het kan ook zijn dat het zo blijft. Als je veel op de plekken blijft drukken, kan het erger worden.

    Reageer
    #6

    ow oke nou dat moet ik dus maar afwachten dan. Maar is het niet beter om de huid nu te gaan verzorgen met een of andere cramé of heeft dit geen zin?

    groetje
    jan

    Reageer
    #7

    masturbeer je? dit komt omdat je regelamtig masturbeert.. heb ik namelijk ook,ik ben verslaafd aan masturberen en het is totaal niet zo leuk als dat het klinkt.. maar goed ik weet dat het daar door komt dus

    oplossingen heb ik hellaas niet..ik denk wel dat het veel minder zou zijn als je inderdaad een creme of een oli zou gebruiken tijdens het masturberen

    mijn speeltje is de pc dus me muis met een
    vettige hand bedienen lijkt me ook niks

    Reageer
    #8

    Ik heb al een paar maanden paars blauwe vlekken op mijn penis, het zijn 2 vlekken op de voorhuid, het zit alleen op de voorhuid en doet geen pijn ofzo.
    weet iemand wat het kan zijn want heb er niet echt last van?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Hallo!

    Al een lange tijd heb ik een donkere vlek op mijn penis. Deze vlek doet niet zeer en lijkt zeker niet op een moedervlek.

    Ongeveer 4 jaar geleden zat de vlek er opeens. Misschien door eens een keer te hard te masturberen (?) Misschien door het sporten dat ooit eens iets in die regio tegen aan is beland. (?) Ik weet het niet.

    Ook heb ik het volgehouden om ongeveer 3 maanden geen seks te hebben en niet te masturberen en nog steeds zit deze vlek er.

    Heeft iemand advies voor mij?

    Reageer
    #10

    Mijn bericht is zojuist verplaatst zie ik...

    Oke, maar zoals jullie lezen heb ik het een tijdje volgehouden helemaal niks met de penis te doen, maar dat helpt niet.

    Kunnen jullie mij adviseren wat voor soort creme?

    Reageer
    #11

    Calendula zalf van Weleda stimuleert de groei van de huid op een natuurlijke wijze. Het is vrij verkrijgbaar bij de apotheek. Ook de apotheker kan je adviseren voor misschien een andere zalf. Calendula helpt onder andere bij een mooie genezing van wonden.

    Reageer
    #13

    Yep klopt

    Reageer
    #14

    Wat bedoel je precies met Yep, klopt?

    Reageer
    #15

    hallo ik heb dit al heel lang ik weet niet precies vanaf waneer maar ik heb hele kleine wite bultjes op de bovenkant van me penis huid

    wat moet ik doen ?

    Reageer
Reageer op: donkerbruine vlekken penishuid


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief