wat kan het zijn ??

  • #1

    hoi ik ben een meisje van 14jaar
    heb mijn regels nog niet maar gisteren middag ging ik naar wc en zeg 1 klein druppeltje bloed eter achtig! en het was niet meer of 2 druppeltjes!
    de volgende dag was het witverlies met vast nog wat van dat spul die nog in mijn vagina zat maar mijn regels kunnen het NIET zijn want het was maar 2 druppeltjes ofzo !!
    hoe komt dat rare bloed er dan???

    Reageer
    #2

    hoi
    zou je zwanger kunnen zijn?
    gr

    Reageer
    #3

    Hallo Meisje,

    Het zou heel goed kunnen zijn dat het je eerste menstruatie (of regels) zijn; menarche genoemd. Als je op die naam zoekt, vind je vanzelf de symptomen. Vaak betekent een paar druppels bloedverlies dat de menarche eraan komt.

    Ik ga er dan wel vanuit dat je geen (onveilige) sex of geslachtsgemeenschap hebt gehad of een sport hebt beoefend waardoor je bijv. een klein wondje aan je vagina zou kunnen hebben wat voor kort bloedverlies heeft gezorgd.

    Reageer
    #5

    Oh, dat is niet vreemd hoor. De allereerste menstruatie kondigt zich vaak aan met de eerste keer een klein beetje bloedverlies.

    En degene die een zwangerschap oppert lijkt mij een beetje een misser te maken. Dat ligt toch helemaal niet voor de hand bij zo'n jong meisje, en al helemaal niet als ze nog nooit seks heeft gehad.

    Reageer
    #6

    Die aandkondiging kan dat een aankonding zijn van iets dat voor maanden later is ?? sinds die keer heb ik nog niets meer!en ik ben nog maar 14 ik ben nog MAAGT

    Reageer
Reageer op: wat kan het zijn ??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief