nekspieren ontwricht??

  • #1

    Ik heb twee dagen geleden een aanrijding gehad. Ik zat achterin een stilstaande auto waar een achterligger met 80-100km pu bovenop knalde. De klap was enorm en mijn hoofd klapte achterover. Ik had direct pijnscheuten in mijn nek tot tussen de schouderbladen, uitstralend naar links. Ik ben onderzocht door ambulancepersoneel. Zij duwden op mijn wervels, aangezien dit geen erge pijn opleverde was dit prima in orde.

    Uiteraard heb ik enorme last van spierpijn. Mijn nek, hals, hele rug, vooral onderin. Ik had ook last ennog steeds bij vlagen van een licht tintelend gevoel in vooral mijn benen. Het lijkt vaak ook of ik dronken ben in mijn hoofd als ik loop. Niet heel erg, maar het voelt anders. Ben vanmiddag bij een arts geweest die mij onderzocht heeft. Althans, wat mij betreft wat beperkt. Reflexen zijn getest, mijn ogen en ze heeft wat geduwd tegen mijn rug- en nekwervels. De arts is van mening dat het vanzelf over moet gaan, de tintelingen zouden worden veroorzaakt door het juist onbewust aanspannen van de spieren.

    Ik ben gewoon bang dat er iets nog steeds niet klopt, wat kan ik hier mee? Ik heb sinds het ongeval ook last van oorsuizen in mijn linkeroor. Ben niet zo assertief aangelegd en had het idee dat de arts van mening was dat ik mijzelf eerder aanpraatte dat ik last van mijn nek had. Als je denkt iets te mankeren, dan voel je dat vaak ook. Uiteraard, alleen zit ik niet zo in elkaar. Ik heb nooit pijntjes of wat dan ook, ga al helemaal nooit naar een dokter. Wat kan ik hier mee??

    Reageer
    #2

    je hebt duidelijk last van een Whiplash, zoek maar eens op!
    je moet toch even naar de huisarts met het verhaal, hier kun je lang last van houden en je hebt recht op een schadevergoeding, misschien wil hij je doorsturen voor een MRI of zo.

    laat je niet aanpraten dat het psychisch is, echt niet!
    l
    Laat een Chiropractor er naar kijken, hij kan kijken welke wervels er verschoven zijn en hier iets aan doen, vertel hem wel goed dat je een ongeluk hebt gehad. Echt doen hoor, anders blijf je klachten houden!
    je kunt er daarna toch nog heel lang last houden want er is natuurlijk meer schade aan de nek.
    sterkte! Brenda

    Reageer
    #3

    Beste,

    ben pas op dit forum maar wel whiplashpatient -20 jaar- ben benieuwd hoe het nu met je gaat wil je daarop reageren?
    groeetn
    bob

    Reageer
    #4

    Al 20 jaar??? Ben je nooit door een goede neurloog geholpen? Zonde zeg!!!

    Reageer
Reageer op: nekspieren ontwricht??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief