cup 85c ben pas 14

Online ZorgZus
  • #1

    Dag luitjes ik ben 14 jaar en heb al cup 85c, hoop niet dat ze nog echt groter worden ,maar kan ik nu al een operatie laten doen.Of moet ik dan wachten tot mijn tieten zijn uit gegroeid.Heb nl al wat rug klachten ook omdat ik tenger ben .Wat moet ik doen.

    Reageer
    #2

    Wie kan mij helpen hiermee durf t niet aan pa te vragen. Wie helpt mij hiermee.

    Reageer
    #3

    Ik heb zelf geen ervaring met borstverkleining maar ik heb een beetje voor je gezocht op Internet. Ik heb nergens kunnen vinden dat het al gedaan wordt bij meisjes die nog volop in de groei zitten. Bovendien vergoedt niet elke polis de ingreep. De kosten liggen tussen de 4000,- en 6000,- Euro. De ingreep schijnt behoorlijk zwaar te zijn en gebeurd onder algehele narcose. Herstelperiode duurt zo'n 6 weken. Daarbij zijn er bepaalde risico's verbonden aan de ingreep, zoals bij elke operatie. Verder zou ik je toch adviseren dit met je vader te bespreken. Hij zal heus begrijpen dat je pijn in je rug hebt door het gewicht. Hoop dat ik je toch een beetje heb kunnen helpen...

    Groetjes Emma

    Reageer
    #4

    Emma dan laat ik mijn borsten maar worden wat ze worden,laat ik een operatie maar achterwege.Ik ga echt niet met mijn vader over mijn borsten praten emma.misschien met mijn vriend.

    Reageer
    #5

    nou emma ik heb het even overlegd met mijn moeder,mijn moeder zegt dat ze van mij waarschijnlijk gaan groeien tot cup f mijn tieten.dus wel heel heel groot.

    Reageer
    #6

    Toch nog een x met mij ,wanneer op welke leeftijd kan ik mijn borsten laten verkleinen.Ik heb nu cup d,en ik wil ze laten verkleinen vooral omdat mijn moeder cup f heeft. Dat wil ik niet gaan krijgen hoor,vind ze nu al erg groot mijn borsten ,moet ik nu wachten tot ze uitgegroeid zijn of kan ik nu al een operatie laten doen. kiss ikke.

    Reageer
    #7

    Hoi il weet het al hoor,moet wachten tot mijn borsten uitgegroeid zijn .Dan kan ik ze eventueel laten verkleinen.Dus moet nog 4 jaar met mijn grote tieten wachten kiss ikke

    Reageer
    #8

    Ik ken een meisje van 13 en die heeft maat 75D
    ... Maar in ieder geveal: Succes!

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Littledivaa maar wat moet ik daar mee dat jij een meisje van 13 ken met 75d ,wat moet ik daar mee dan.

    Reageer
    #10

    @Ikke, ik vind dat jij er maar een grof taalgebruik op nahoud voor jouw leeftijd; tieten.

    Reageer
    #11

    Emma is dat grof dan,is volgens mij gewoon een nederlands woord.Wat heb dat dan met grof te maken emma sorry hoor.

    Reageer
    #12

    @Ikke, daarbij is dit een medische site voor medische vragen en jij hebt al antwoord op je vragen gehad. Jij moet wachten tot je bent uitgegroeid voordat je aan een borstverkleining kunt beginnen.

    Emma

    Reageer
    #13

    Emma dus dit is het dan verder,dus het hou hierbij op emma wil je dat nu zeggen.Dus gewoon wachten tot ik uitgegroeid ben.En als ik er last van gaat krijgen van mijn rug b.v. vanwege de groote van mijn borsten emma,gewoon de rugpijn dan maar voor lief nemen,bedoel je dat dus allemaal te zeggen .

    Reageer
    #14
    Reageer
    #15

    Volgens mij moet je wachten tot je 18 bent.

    Reageer
Reageer op: cup 85c ben pas 14


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief