Marihuana en ontwikkeling van geslachtshormonen?

  • #1

    Geachte Arts

    Graag wil ik u het volgende artikel tonen:

    Onderzoeken hebben eensluidend aangetoond dat marihuana ingrijpt in de groei en de reproductieve hormonen. En ook dit weer is van speciaal belang bij zich ontwikkelende adolescenten die door een uiterst kwetsbare periode van snelle en complexe biochemische veranderingen gaan.
    De chemische stoffen in marihuana beïnvloeden delen van de hersenen die de geslachts- en groeihormonen controleren en reguleren. Bij mannen, verlaagd marihuana de testosteronspiegel. Testosteron is het belangrijkste groeihormoon en is essentieel voor het groeiproces bij jonge mannen. Dit proces, inclusief het verbreden van de schouders, de vergroting van de spieren, biceps en billen, het verdiepen van de stem, baardgroei en ontwikkeling van de geslachtsdelen, is afhankelijk van adequate hormoonspiegels. Al lange tijd wordt de typische weedgebruiker omschreven als, smalle schouders, gebrek aan spiermassa, vaag en zonder motivatie voor welke inspanning dan ook. De extreme gebruikers hebben een bleek gezicht en verdikte oogleden. Doktoren en endocrinologen meldden verhoogde aantallen puberale stilstand die marihuana gerelateerd schijnt te zijn. Er zijn enkele gevallen bekend van vergroot borstweefsel bij mannelijke marihuanagebruikers, dat lijkt te zijn ontstaan door de chemische impact die marihuana heeft op het hormonale systeem. (bron onbekend)

    Ik ben daar een goed voorbeeld van, ik ben nu 27 en heb ongeveer 8 jaar dagelijks geblowd. 2 weken geleden ben ik definitief gestopt en begonnen met mijn normale leven op te bouwen. Mijn vraag aan u is of het lighaam zich hiervan kan herstellen? Kan de baardgroei, spiergroei etc. dus weer verdergaan of blijven deze onderontwikkeld?

    Bedankt voor uw tijd, ik wacht uw reactie geduldig af.

    Hoogachtend, de auteur

    Reageer
    #2

    Ja, dat kan. Er zijn talloze voorbeelden van mannen die je zijn voorgegaan en blijvend niet-gebruiker zijn geworden. Het is verbazend om te zien wat anderhalf jaar later met gezond leven, geen alcohol en geen drugs dus, maar met volwaardige maaltijden en rust, reinheid en regelmaat van lichaam èn van ziel (bijna net zo belangrijk want het gif doet liegen, lui worden en andere slechte dingen) kan doen. Ja, dat kan dus. Dat kan heel goed, maar jij bent degene die het moet doen, jouw lichaam, jouw verstand, jouw initiatief, jouw kracht en jouw volharding en last but not least vertrouwen, in jezelf en in je omgeving... het gevaar ligt voorlopig op de loer, continu van een terugval. En pas na 7 jaar zijn er geen sporen van THC te traceren in het vetweefsel in de hersenen, dus je hebt een lange weg te gaan, maar die leidt rechtstreeks naar een gezond en tevreden leven, zonder gif.

    Reageer
    #3

    Twee weken na 8 jaren, dat is relatief kort, maar blijkbaar voldoende om verstandig te gaan nadenken. het is een lange weg, maar inderdaad niet onmogelijk deze uitdaging aan te gaan.

    Reageer
    #4

    Afgezien van een stilstand of vertraging in de fysieke ontwikkeling wordt bij 'blowers' vaak kinderachtig gedrag waargenomen dat past bij de leeftijd van aanvang met het chronisch gebruik van deze verdovende middelen.

    Reageer
    #5

    De kracht ligt verborgen in de ontwikkelingsweg die je kunt gaan. Ja, het is heel wel mogelijk dat te bereiken dat je wenst, er is alleen geduld voor nodig want alles moet nog ontwaken na de langdurige mist en de rook om je hoofd.

    Reageer
    #6

    Het is mijn mening, plus ik ben zelf ervaring deskundige op gebied van medische marihuana gebruik.

    Het is adressant geschreven, maar je kan merken dat men niet zelf gebruikt en niet weten wat werkelijkheid met je gebeurd. Ten eerste moet men niet vergeten dat deze dingen gebeuren door verkeerde informatie en standaard verhaal wat postbus 51 ook vermeld.Plus roken van een joint is bekend dat het niet goed is, maar komt niet door de marijuana maar door de shag, sigaretten.

    Als men gebruikt, gebruikt het via verdamper en is niet zo dat je lichaam achter uit gaat. Juist voor uit, plus je kan beter weer functioneren.

    Ik gebruik zelf al jaren medische en begeleid mensen met ziektes. En is al eeuwen lang onderzoeken naar geweest, maar draait alleen maar om de handel. Zodat de patiënten weer de dupe zijn.

    En het is gegeven dat de wiet van de apotheek slechter is, dan je eigen vertrouwde kweek.

    Plus het is belachelijk dat bij de apotheek nog duurder is als de straat waarde. Terwijl voor de meeste patiënten niet vergoed worden.

    Maar deel gerust Morfine, aan kinderen en volwassenen. Terwijl dat van de papaver plant vandaan komt. Andere woorden waar heroïne en de opium vandaan komt. Dus waar praten we nu ever. Vele genees middelen komt uit natuur, terwijl jullie van de medische wereld beduvelen.

    Wanneer komt eens een echte onderzoek over corruptie in de medische zorg, verzekerings maatschappijen.

    Vind gek dat je slechte spier en lichaams opbouw krijgt, als je geen geld meer hebt om eten te kunnen kopen. Maar vergeet niet stres en spanning is de oorzaak van alle problemen en ziektes.

    Want het draait alleen omdat takke geld niet om de zorg van de mensen

    Reageer
    #7

    Ik ben zelf een ervaren gebruiker en doe al jaren onderzoek naar om mijn eigen pijn te bestrijden.
    Maak mijn eigen zalf met middel van marijuana en kruiden. Maak recepten met marijuana en gebruik omdat ik zelf er baad bij hebt.

    Maar laten we een op een andere manier bekijken, waarom gebruikt men? Negen op de tien keer lopen ze vast met hun zelf en zoeken naar iets om rust te hebben. Dan praat je over word angsten, spanningen, stress, deze woorden veroorzaken alle rottigheid van problemen in het lichaam. Daarom bij de man dat zijn geslacht niet omhoog blijft maar naar korte duur slap word. Marijuana zorgt ervoor dat je prikkeling krijgt en beteren doorbloeding. Daarom word je lichaam ook warm als je gebruikt.

    Bij mij komt het door dat ik paar jaar dakloos geweest ben en verkracht. Daarom is je gevoelens aangetast en werkt het op je zenuwenen en je spieren. Zelfs door temperaturen krijgt je lichaam op zijn donder. Maar omdat je marijuana ontspant en je spieren en je zenuwen ontspannen zijn.

    Daardoor dat ik ook hernia heb gekregen en ben geopereerd. Ik heb vooruit uit gelegt dat ik marijuana gebruik. Men moest overal door bellen of iemand wist dat het geen probleem was met narcose. Niemand wist het, maar ik moest stoppen. Alleen als ik stop kon ik niet meer lopen dus ben ik door gegaan. Voordat ik naar ziekenhuis in ging heb ik wezen verdampen met een vaperizer.

    Want wat men vergeet, als je narcose krijgt ben je lichaam wel weg, maar geestelijk niet.
    Met marijuana wel. Voordeel is dat er inwendige rust is en zonder problemen kunnen opereren.
    Binnen 20 min klaar 2 uur plat en daarna kon ik weer lopen. Terwijl ik daarvoor niet meer kon lopen.

    Maar helaas weet men niet hoe men het moet gebruiken. En helaas accepteert de medici niet van een ervaring deskundige. Terwijl ik zelf andere patiënten begeleid. Maar waarom word er overal moeilijk over gedaan. Terwijl de medici bezig is om via chemie de patronen van delta 9 na te maken.

    En raar! wat gedoogt is en steeds niet legaal is.
    Maar de medici zoekt wel naar een weg met politiek om de laatje te vullen.

    Het is raar dat bij de apotheek duurder is en voor velen niet vergoed worden. Plus product is slechter dan je eigen kweek.

    Want beste kweek is je eigen kweek, want er word geen chemie gebruikt.

    Of dingen eruit gehaald word wat medici slecht vind.

    Maar in de supermarkt vind je de producten met E norm erin in en als je die nummers opzoekt, zie je dat je van sommige stoffen dodelijk is.

    Dus dokter wanneer is je lichaam schoon, in deze vuile maatschappij. Terwijl je marijuana planten door de hele wereld plant kan rond 70% van de ozon helen. Dus Dokter wat is goed en wat is slecht.

    Het beste is wat jij je goed bij voelt en weet hoe je er mee overweg kan. Maar dan krijg je wel weer dat er medicijnen eruit gegooid word, terwijl de patiënten goede baat bij hebben.

    Jammer dat alles tegen dradig is.
    Ik vraag me af waar het om gaat. Medische zorg, of geld.

    Terwijl er een regel is dat men verplicht is om elkaar te helpen.
    vriendelijke groet

    Reageer
    #8

    Eenmalig gebruik van marihuana kan een kortstondig effect hebben op de vruchtbaarheid en herhaaldelijk gebruik van marihuana vermindert de vruchtbaarheid bij zowel bij mannen als bij vrouwen.

    Kort gezegd, als je blowt is de kans dat je zwanger wordt kleiner dan als je gezond leeft.

    Het ligt wat ingewikkeld om helemaal uit te leggen wat er allemaal misgaat als je blowt maar je zult er van staan te kijken als je de effecten ziet op de hormonen, op het cellulaire communicatie systeem van eisprong tot aanmaak van zaad en zelfs op de implantatie van het eitje in de baarmoeder.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #10

    Excuus voor de bump.
    Interessant verhaal over blowen en de vertraging van hormonen.
    Mijn vraag is of ditzelfde verhaal voor alcohol geldt?
    Als ik daar nu helemaal mee zou stoppen, zou m'n lichaam dan 'verder gaan' waar het gebleven was in de pubertijd? Ik ben inmiddels 24.

    Reageer
    #11

    Dag Willem

    Ik ben 14 jaar en smoor al 2 jaar

    Mar mijn vraag is nog steeds niet beantwoorden

    is het zo dat je penis echt begint te verkleinen?

    Reageer
Reageer op: Marihuana en ontwikkeling van geslachtshormonen?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief