Keelpijn bij slikken, gapen, boeren

  • #1

    Hallo, ik heb sinds twee dagen pijn in mijn keel als ik slik, gaap of boer, eigenlijk telkens als het achterste gedeelte van mijn tong tegen mijn keel aankomt. Ook heb ik het gevoel dat ik nu ik dat heb veel meer slijm aanmaak, ik slik in ieder geval steeds meer. Ik weet niet of het er iets mee te maken heeft, maar een uur voor ik er last van kreeg, heb ik een flesje worteldrank gedronken (wat ik normaal nooit drink). Weet iemand wat dit zou kunnen zijn?

    Reageer
    #2

    Aanvulling: niet alleen als het achterste gedeelte van mijn tong tegen mijn keel aankomt, ik voel het ook als ik bijvoorbeeld moet hoesten.

    Reageer
    #3

    allergie voor worteltjes : - ) zou kunnen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een verkoudheid of een keelontsteking hebben. Kijk het even aan, wordt het heel erg en krijg je hoge koorts dan even naar de huisarts.
    Anders gewoon de boel vochtig houden, voldoende drinken, een waterijsje of een dropje. Wat ook goed helpt zijn de Tonsiotreenkeeltabletjes van VSM.
    Strekte Brenda

    Reageer
    #4

    Ik zal jullie vertellen heb er nu last van:(

    Reageer
    #5

    En, heb je wortelen gegeten?

    Reageer
    #6
    Reageer
    #7

    Als je deze symptonen hebt moet je kijken of je witte pitjes achter in je keel heb zo ja dan kan het gaan om Angina en als het om een bacteriële Angina gaat kan je er Anti biotica voor krijgen. ik heb er zelf nu ook last van !!

    Reageer
    #8

    ik heb zo'n pijn bij het slikken enzo maar het is niet echt "keelpijn" het is alleen als ik slik en gaap. en mn kin omhoog doe.. heel vreemd en erg pijnlijk net alsof er iets geblokkeerd word

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    @KH, even je keelamandelen laten zien aan de huisarts...

    Reageer
    #10

    ik heb zo 2 van die witte pitjes is dat ernistig ofzo ?? en moet je er voor naar de dokter??

    Reageer
    #11

    @Lilly,
    Kun je een foto plaatsen? Heb je koorts? Opgezette klieren? Kun je iets meer vertellen behalve dat je last hebt van 2 witte pitjes?

    Daantje

    Reageer
    #12

    ik denk toch dat het niet veel was ik heb er al geen last meer van

    Reageer
    #13

    Ik heb er ook last van maar ik heb in mn nek een opgezette lymklier en de dokter zei dat het gewoon keel onsteking kan zijn

    Reageer
    #14

    mijn anus doet pijn als ik gaap, wat kan dit zijn?

    Reageer
    #15

    Als ik slik en praat en adem doet mijn keel pijn en hij is heel droog en gevoelig. Ik heb dit een keer eerder gehad en toen heb ik de hele nacht na elke keer nadat ik slikte, moeten kokhalzen. Ik heb al alles geprobeerd maar niks helpt. Wat raden jullie aan?

    Reageer
Reageer op: Keelpijn bij slikken, gapen, boeren


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief