Laag Sperma na ejaculatie

  • #1

    Hallo, ik ben een tiener en als ik ge-eajaculeerd heb, dan veeg ik het laatste beetje sperma van mijn voorhuid af (ik ben niet besneden). Daarna komt er nog een vaag klein beetje sperma uit en dan hoopt zich op en blijft plakken aan de eikel. Ik heb het er een keer geprobeerd af te halen, maar het gevoel is alsof iemand een touwtje uit van af mijn eikel trekt. Mijn eikel is heel erg gevoelig dus ik probeer het zo min mogelijk aan te raken. Elke keer komt dit 'laagje' terug, ik negeer het en laat het zitten. Weet iemand wat ik hiermee kan/hoe ik het gewoon weg kan halen? Alvast bedankt.

    Reageer
    #2

    Dit zou toch eigenlijk met douchen gewoon weg te wassen moeten zijn....
    Was je je penis dagelijks met douchen of baden? En schuif je dan ook de voorhuid helemaal naar achteren zodat je ook onder de eikelrand en de binnenkant van de voorhuid goed schoon kunt maken?

    Reageer
    #3

    Ik heb moeite met de voorhuid over de eikel te krijgen, meestal krijg ik hem tot ongeveer op de helft, maar dan durf ik het niet verder te doen.

    Reageer
    #4

    Dan zou je daar toch een keer mee naar de huisarts moeten gaan. Dat verklaart voor een deel je problemen. Je hebt waarschijnlijk een vernauwing van de voorhuid. Of een verkleving. Onder die voorhuid verzamelt zich smegma. Dat gaat stinken en geeft risico's op infecties. Daarnaast kan het een keer gebeuren dat je door bijvoorbeeld seks of ook masturberen, de voorhuid toch per ongeluk een keer helemaal terugtrekt en ze dan niet terug krijgt. Dan loop je een risico op een Spaanse kraag.

    Reageer
    #5

    Zouden die 'stretch' oefeningen ook kunnen helpen? Of is dat niet van toepassing?

    Reageer
    #6

    Eerst zou vastgesteld moeten worden of er sprake is van een vernauwing of een verkleving.
    Welke stretch oefeningen bedoel je?

    Reageer
    #7

    Telkens de voorhuid steeds meer een beetje naar achteren trekken, oer dag/week een ofzo.

    Reageer
    #8

    Dat zou kunnen, als maar zeker is wat er aan de hand is. De huisarts kan dan zelfs een zalf voorschrijven die daarbij kan helpen.
    Ga dus even naar de huisarts. Die kan dan kijken wat er aan de hand is.

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Dankjewel!

    Reageer
Reageer op: Laag Sperma na ejaculatie


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief