Brok in de keel na heftige keelontsteking

  • #1

    Ik heb begin juli een heftige keelontsteking gehad en kreeg toen een antibiotica-kuur van vijf dagen. Ik ben toen anderhalve week écht ziek geweest en de anderhalve week daarna ook nog behoorlijk gammel.
    Vervolgens kreeg ik twee weken na mijn eerste keelontsteking opnieuw een keelontsteking, die behoorlijk snel opkwam ('s ochtends een klein beetje keelpijn, 's avonds naar de spoedeisende hulp omdat de pijn niet te dragen was). Ik heb toen opnieuw een antibiotica voorgeschreven gekregen, dit keer 7 dagen. Na die 7 dagen bleken mijn amandelen nog steeds opgezet en vurig te zijn en daarom is mijn kuur nog met 3 dagen verlengd.
    Ik heb de weken die daarna volgden nog een klein beetje oorpijn gehad en veel last gehad van een droge keel, maar wat mij het meeste dwarszit is dat ik vanaf mijn eerste keelontsteking een soort brok in mijn keel heb gehad die nog steeds niet is weggetrokken. Ik heb inmiddels geen keel- of oorpijn meer (al blijft het nog steeds wat gevoelig) en voel me ook niet meer ziek, maar die brok blijft en is erg vervelend. Hierdoor heb ik namelijk ook heel snel een droge keel en ik ben me constant bewust van mijn slikken...

    Reageer
    #2

    Het zouden de amandelen kunnen zijn die opgezet zijn. Ga naar de huisarts en laat ernaar kijken. Vraag desnoods een verwijzing nar de KNO arts.

    Reageer
Reageer op: Brok in de keel na heftige keelontsteking


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief