eten, vasten, eten, vasten ….

  • #1

    Het is nu al meer dan een jaar aan de gang. Ik ben een meisje, 18 jaar, 1m66 groot en ik weeg nu 52 kilo. Wat voor mij veel te veel is. Nu ken ik twee periodes, ofwel eet ik zo weinig mogelijk en sport ik om er zo snel mogelijk veel kilo’s af te krijgen. Zo kan ik 3 kilo kwijtgeraken op een week. De tweede periode is dat ik 1 keer zondig waardoor ik opeens zoveel mogelijk suikers naar binnen werk en achteraf voel ik mij superslecht. Zo gaat het nu maar door, het is elke dag maar weer die strijd…De dagen dat ik veel te veel suiker eet, voel ik mij slecht waardoor ik dan weer stop met eten en zo herval ik constant. Maanden geleden was het mij gelukt om veel af te vallen en had ik ver ondergewicht, toen voelde ik mij geweldig in mijn vel. Maar nu lukt het precies niet meer, het is constant een gevecht met mezelf. Ik wil kunnen eten maar toch walg ik van mezelf en stop ik weer met eten. Een stabiel gewicht heb ik niet. Langs de ene kant wil ik gewoon terug zo mager zijn maar langs de andere kant ben ik het zo moe om altijd zo te moeten strijden. Die eetbuien zijn verschrikkelijk en nu ben ik toch wel wat ten einde raad… Zelf weet ik niet goed hoe ik dit moet noemen of wat ik nu precies heb of niet heb. En ik weet al zeker niet hoe ik het moet oplossen.

    Reageer
    #2

    Op de allereerste plaats is 52 kg zeker niet te veel.
    Als ik je verhaal zo lees, heb je een eetstoornis. Ik zou je toch dringend aanreden om naar je huisarts te gaan en dat te bespreken.

    Reageer
Reageer op: eten, vasten, eten, vasten ….


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief