Marisken bij vagina?

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik heb sinds een aantal maanden last van twee/drie uitstulpingen op de rand van mijn schaamlip, bij de ingang van mijn vagina. Het lijken een soort aambeien. De plekken zijn gevoelig bij aanraking, met plassen en afvegen daarna. Ook vrijen wilde onlangs niet hierdoor. Nu zijn er ook op het ‘uiteinde’ van mijn andere schaamlip plekjes ontstaan die lijken te gaan uitgroeien tot meer uitstulpingen. De huisarts gaf aan dat het mariken zijn. Nu heb ik zo’n huidflapje bij mijn anus, alleen is dat verder niet gevoelig. En zijn deze plekjes dat wel, bovendien zie ik nergens dat dit ook bij je vagina kan voorkomen.
    Ik ben op het moment zwanger en begreep van mijn huisarts dat er niks gedaan kan worden nu. Alleen operatief verwijderen wat dan pas een tijd na de bevalling zou zijn. Ik ben persoonlijk niet echt tevreden met dat antwoord en ben bang dat het alleen maar erger wordt zo dus ben benieuwd of iemand hier meer van weet.

    Reageer
    #2

    Bespreek het met de verloskundige en laat je verwijzen naar de gynaecoloog

    Reageer
    #3

    Dankjewel voor je reactie John. Ik ga contact opnemen met de verloskundige.

    Reageer
    #4

    Hoi! Ik heb dezelfde vraag! En was even benieuwd naar je antwoord. Ik ben zelf ook zwanger, zou het daarmee te maken kunnen hebben?

    Reageer
Reageer op: Marisken bij vagina?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief