Wat moet ik doen??

Online ZorgZus
  • #1

    Ik ben nog nietzo heel oud, ik vertel liever niet mijn leeftijd maar ik heb sinds kort een opgezwolleschaamlip aan de linker kant. Het is echt heel vervelend tijdens school bijvoorbeeld, zelf durf ik er niet met m’n moeder over tepraten en ik durf ook niet langs de keuitvat om zalf tehalen aangezien mijn leeftijd. Ik weet echt niet wat ik moet doen.. zijn er ook dingen wat je meestal thuis hebt om het weg te laten gaan? (En er zit ook niet echt gevoel in heeel raar nognooit eerder mee gemaakt)

    Reageer
    #2

    Moeilijk om daar zo iets over te zeggen. Ik weet niet waarom ze opgezwollen is... ik zou er toch maar eens met moeder over praten...

    Reageer
    #3
    1. Dat was ook mijn plan, maar alsnog blijft het altijd wel lastig om er over tepraten met mijn moeder. Ik dacht dat dit dan even handig was want meschien hadden jullie tips!??
    Reageer
    #4

    Ofwel rechtstreeks naar je huisarts of er toch met je moeder over hebben. Niks om je over te schamen als je klachten hebt in je edele delen. Als je niet weet wat het is kan je het soms zelfs erger maken door er zomaar wat op te smeren.

    Reageer
Reageer op: Wat moet ik doen??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief