Hart probleem

  • #1

    Goededag 3 jaar geleden rookte jk vol op thc tot op een avond een soort blackout kreeg en dacht dat ik een hart aanval zou krijgen tot op de dag van vandaag nog steeds problemen met o.a benauwdheid steek in hart aventoe en een raar wazig gevoel wat voor mij moeilijk te beschriiven is ook naar de arts geweest verschillende onderzoeken o.a hartkastje om te meten maar alles bleek goed te zijn maar tot op de dag van vandaag weet ik gewoon zeker dat er iets goed fout zit maar niemand kan mij helpen.

    Reageer
    #3

    Ja mijn score is 51 maar dit heeft.mijn arts ook al gezegd maar kan me dat niet voorstellen omdat ik voor mijn gevoel gewoon normaal adem en heb ook vaak adem in en uit oefeningen gedaan die niet geholpen hebben kan er een andere oorzaak zijn zo ja welke?

    Reageer
    #4

    Ik heb eerlijk gezegd geen andere oorzaak gezien je klachten.

    Hyperventilatie kan chronisch worden. Je merkt dan zelf aan je ademhaling helemaal niks. Dat is juist het vervelende. Ademhalingsoefeningen zijn dan toch de manier om er vanaf te komen. Je zou hiervoor naar een fysiotherapeut kunnen gaan, zodat je ook zeker weet dat je de oefeningen goed uitvoert.

     

    Reageer
Reageer op: Hart probleem


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief