Wiet & Alcohol

  • #1

    Hoi,

    Beginnen blowen van mijn 12 jaar en vanaf mijn 14 was dit dagelijks, ben nu 27 jaar en heb nooit een dag niet geblowd..
    Hierdoor kamp ik dus met heftige angststoornissen/paniekaanvallen, naar de winkel gaan of solliciteren enzo. was voor mij echt een hel waardoor ik (te) veel naar de alcohol greep..
    Door die paniekaanvallen heb ik meerdere keren gedacht dat mijn lichaam het niet meer aankon en ik elk moment kon wegvallen...

    Mijn werkdag begon om 04u tot meestal 14u dus je kan het al raden,, mijn eerste biertje was al om 03u50 zodat ik niet de hele morgen irritant liep door al dat blowen, dus op een dag zat ik soms aan + 15 blikjes bier! Op het werk kon ik gewoon door drinken maar niemand die dit kon opmerken..

    Dit was even vol te houden maar mentaal was ik echt een wrak aan het worden, al kon je dit niet aan mij zien, liep altijd met een glimlach de dag door maar diep vanbinnen...

    Tot ik door mijn eigen stomme fout mijn werk ben kwijtgeraakt, heb ik gezegd dat het genoeg is geweest, ik wil weer normaal leven zonder al die drugs!!
    Ik ben nu 2 weken gestopt met blowen en dit bevalt me opvallend goed, had ik eigenlijk nooit verwacht!
    De eerste dagen waren wel heftig maar ik was er echt klaar mee en wou niet meer terug gaan naar de blow tijd!

    Voel mij gelukkig al iets beter, paniekaanvallen heb ik niet meer gehad waar ik echt blij om ben, maar de angststoornissen blijven nog wel duren, in mindere mate wel maar ik drink nog altijd een biertje voor ik ergens heen moet..

    Het stoppen met blowen zal ik wel kunnen volhouden om mijn zelfvertrouwen terug te winnen en ik denk dat ik hierdoor ook minder alcohol zal nodig hebben!

    Respect aan iedereen die aan het stoppen is / gestopt is met blowen,, het is een gewoonte die moeilijk uit je systeem gaat, maar eenmaal je er zelf volledig achter staat, lukt het makkelijker dan we denken!

    Groeten R@PToR

    Reageer
    #2

    respect!!!! En nu volhouden.

    Lees eens de columns over angst die ik heb geschreven en ga aan de slag met de oefeningen die daar in te vinden zijn.

    https://www.dokter.nl/dossiers/angsten/

    Reageer
    #3

    Bedankt Tandor! Zal het deze avond eens goed doornemen!

    Bv. bij een sollicitatie begon de achterkant van mij nek te trillen door de zenuwen, ik hoop dat dit snel verdwijnt want dit is echt niet te doen! Heb je dit nog al gehoord?

    Deze week ga ik nog genieten van mijn paar biertjes per dag en vanaf volgende maandag zou ik eens een week niks van alcohol nuttigen! Dit zal moeilijker zijn dan stoppen met blowen want ik voel mij er wel beter door, en je kan het overal kopen!

    Alcohol is toch ook een sluwe sluiper!

    Groeten!

     

    Reageer
    #4

    Het zijn klachten die toch wel passen bij het stoppen met blowen en de angsten.  Alcohol is een groter probleem dan de meeste mensen denken.

    Reageer
Reageer op: Wiet & Alcohol


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief