over tijd

  • #1

    Hoi,

    Ik heb altijd een cycles gehad van 28 dagen, nu heb ik laatst met een vriendje sex gehad en een condoom gebruikt. ik ben echter vandaag 5 dagen over tijd, ik maak mij er erg druk over aangezien het echt niet uitkomt.
    Gisteren bij de vierde dag over tijd een clearblue digital test gedaan en die zei niet zwanger op het venster. Vandaag op de vijfde dag een test gedaan in een kliniek en ook negatief en tevens een echo waar niks op te zien was, maar waarom word ik niet ongesteld?
    Ik ben echt bang.

    Reageer
    #2

    Dat je niet ongesteld wordt, kan verschillende redenen hebben...moeilijk om daar iets over te zeggen. Als je menstruatie verder uitblijft, ga dan naar de huisarts.

    Reageer
    #3

    Hoi Tandor,

    Hoelang denk je dat ik moet wachten?
    Ik kan mij echt niet veroorloven om zwanger te raken nu en ik heb er toch alles aangedaan om veilig te vrijen. Ik ben wel vergeten te zeggen dat het condoom gescheurd was. Dat heb ik echter vandaag in de kliniek wel verteld.

    Reageer
    #4

    Ga begin volgende week naar de huisarts en vraag om een bloedtest als je menstruatie verder uitblijft. Overleg dan ook met de huisarts de volgende stappen.
    Als het condoom is gescheurd, is er wel een kans op zwangerschap.

    Als je HCG hormoon nog te laag is, kan dan met een urinetest niet worden vastgesteld. Het was sowieso te vroeg voor een echo. Kan dus best dat daar nog geen vruchtblaasje op te zien was.

    Reageer
    #5

    Dank je wel Tandor, ik ga morgen langs de huisarts.

    Reageer
Reageer op: over tijd


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief