Zwanger of niet ???

  • #1

    Hallo! Ik wil hier graag geholpen mee worden, ik heb denk ik 4 maanden geleden onveilig seks gehad heb vervolgends tegen 72u de pil ingenomen niet eerder maar denk precies 72u of wat uurtjes later ik ben all die maanden goed ongesteld geworden maar alleen soms wat minder heel weinig , want meestal bloed ik als een rund. maar deze maanden kwamen er echt hele klein beetjes bloed uit. vervolgends moest ik deze week ook ongesteld worden ik moet het alltijd binnen 6 dagen worden bij eerste dag van de maand dus gisteren kreeg ik menstruatie pijnen maar lichtjes dan gewoon heb ik hele erge pijnen . Maar zag alleen veel wit vocht gister ik heb vervolgens voor de zekerheid maandverband in gedaan , kwam een klein stipje bloed uit leek op grijs bruin achtig tot vandaag helemaal niet meer gebloed en verder ook geen buikpijn of menstruatie pijn heb wel all 3 maanden last van buikje krijgen want ik eet niet zo veel + ben veel aangekomen me borsten zijn wat voller en gevoeliger rond te tepels en groter, billen , lichaam gewoon echt voller en mijn vraag is kan ik alsnog zwanger misschien zijn als ik de pil heb ingenomen en all die maanden gebloed heb , en deze maand niet en kwa lichaam dat ik er opeens wat voller uit zie dan normaal volle pijnlijke borsten all weken last van want heb ook vaker te horen gekregen van me ouders en oma , als ik misschien zwanger was en ik beantwoorden met nee tuurlijk niet zeiden ze van je bent kwa lichaam heel erg vol geworden Wil graag geholpen worden groetjes !

    Reageer
    #2

    Het zou inderdaad kunnen dat je zwanger bent. Je kunt een zwangerschapstest halen bij de supermarkt of de drogist dan weet je het binnen 10 minuten.

    Je kunt ook eens bellen met de verloskundigenpraktijk in je woonplaats en over je zorgen vertellen. Of je huisarts natuurlijk maar ik neem aan dat je dat misschien niet durft?

    Reageer
    #3

    Hallo,bedankt voor je reactie ! nee dat zou ik niet durven nee.. ben zelf 18 bijna 19.. Maar zou dat ook kunnen elke maand je menstruatie ontvangen maar toch zwanger zijn ? Ik ga vandaag wel voor de zekerheid zo'n test halen !

    Reageer
    #4

    Een van de eerste kenmerken van een zwangerschap is het uitblijven van de menstruaties......

    Reageer
Reageer op: Zwanger of niet ???


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief