zwanger door voorvocht????

  • #1

    HELPP!!
    Ik ben een meisje van 16 en heb een aantal keer sex gehad met mijn vriendje zonder condoom en ik slik niet de pil. Hij trekt zich altijd voor dat hij klaarkomt terug.
    Nu heb ik de laatste tijd veel hoofdpijn, buikpijn/krampen, opgezette borsten en buik, duizeligheid, ben af en toe misselijk en heb diarree. Ik moet nog ongesteld worden, dit wordt ik sowieso onregelmatig alleen volgens mij ben ik een beetje overtijd. Is er een grote kans dat ik zwanger ben?

    Reageer
    #2

    [quote]heb een aantal keer sex gehad met mijn vriendje zonder condoom en ik slik niet de pil[/quote] dan kun je er natuurlijk op wachten totdat het toch een keer mis gaat en je vriend een ongemerkte gedeeltelijke zaadlozing heeft en je dus zwanger raakt. Je zou een zwangerschapstest kunnen doen. Dat is de enige manier om erachter te komen of je zanger bent.

    Reageer
Reageer op: zwanger door voorvocht????


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief