Ontpillen en zwangerschap

  • #1

    Lieve mensen,

    Ik ben sinds vorige maand gestopt met de pil omdat ik een nieuw anticonceptiemiddel wilde proberen. Uiteindelijk heb ik er voor gekozen het toch niet te doen (prikpil), wat betekende dat ik dus een maand onbeschermd seks heb gehad. Het is een beetje dom, ik weet het. In principe is een kindje ook welkom haha. Maar nu de vraag: hoe groot is de kans dat je zwanger bent als je 1 maand na de pil, geen pil meer hebt gebruikt?
    Ik ben al 4 dagen over tijd... Is dat normaal? Ik had iets gelezen over dat je cyclus weer op gang moest komen. Ik heb verder wel lage rugpijn, soms een paar steken en gekke bloppende geluidjes bij mijn baarmoeder en de hormonen zijn ook al een poos bezig haha! Ik heb een opgezwollen maag doordat ik op een of andere manier veel gas vasthoudt. Verder ben ik echt extreem moe. Ik slaap nu meer dan dat ik wakker ben.
    Kan iemand alsjeblieft helpen!
    Hopelijk reageert iemand hier op haha

    Reageer
    #2

    De kans is zeker aanwezig dat je zwanger bent. Een maand geen pil is een maand onbeschermd, hoewel het na langdurig gebruik van de pil wel enige tijd kan duren voor je normale cyclus weer terug is, betekent dat niet dat het ook enige tijd hoeft te duren voordat je zwanger kunt worden.

    Reageer
    #3

    Hai, doe een zwangerschapstestje, dan weet je of je zwanger bent of niet.

    Groetjes

    Reageer
Reageer op: Ontpillen en zwangerschap


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief