Kan ik zwanger zijn?

  • #1

    Hallo allemaal!

    Ik heb een vraag...

    Mjn vriend en ik hebben besloten dat wij graag een kindje willen samen, maar was nog niet gestopt met het slkken van de pil, het was de bedoeling om door te blijven slikken tot mn pilstrip op was.
    Ben na de zwangerschap van mij zoon (hij is inmiddels 3 nu) weer begonnen met de pil.
    Altijd trouw de pilingenomen tot 2a3 dagen geleden, toen ben ik pil 14 en de dag erop pil 15 vergeten intenemen en wel onveilige geslachtsgmeenschap gehad.
    Omdat ik denk dat er een kans inzit op wel een zwangerschap ben ik er ook meteen mee gestopt dus ook na pil 14 n 15 geen meer ingenomen. Ik zou dus over en ongeveer een week weer mijn menstruatie weer moeten krijgen, maar zou het inerdaad kunnen zjn dat ik zwanger ben? Ik heb sins 3 dagen wel last van kleine bruin rood bloedverlies, maar bij mn menstuatie krijg ik altijd buikpijn, last van mijn rug en heupen en daar heb ik nu helemaal geen last van.
    wel heb ik een soort kriebellige gevoel links in mn onderbuik.
    Kunt u mij verellen of en hoegrood de kans is op een zwangerschap?

    Groetjes Linda

    Reageer
    #2

    Helaas, daar valt helemaal niets over te zeggen. De ene vrouw raakt zwanger terwijl ze trouw de pil slikt, een ander raakt al zwanger als ze één pil is vergeten en weer een ander raakt niet zwanger terwijl ze al een jaar met de pil gestopt is. De enige manier om er achter te komen is testen wanneer je over tijd bent.

    Succes

    Reageer
Reageer op: Kan ik zwanger zijn?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief